Totul despre dragoste cu Alexandru Papadopol, Dorian Boguţă şi Dragoş Bucur

 Adina Rosetti
.

Adună toate problemele de cuplu din lume şi vei obţine „Love Building. Adună timpul scurt, bugetul mic şi eforturile mari şi-ţi va da tot „Love Building. Împarte totul la 3 şi vei obţine trei actori (Alexandru Papadopol, Dorian Boguţă şi Dragoş Bucur), prieteni foarte buni, care dezbat sentimentele în filmul ce va fi lansat luna aceasta. Şi în interviul de mai jos.

cei trei

Sunt tentată să încep textul mai brusc decât aş fi vrut, pentru că aşa a început şi dimineaţa în care a avut loc şedinţa foto. În primul rând, deşi am ajuns mai devreme de ora stabilită, Dorian Boguţă era acolo înaintea mea. În al doilea rând, abia ne aşezaserăm la masă când m-am trezit într-o scenă ca desprinsă din „Love Building, cu Dorian dându-i sfaturi unei persoane din echipa noastră care în loc de „bună ne-a spus că tocmai se despărţise de iubitul ei cu jumătate de oră înainte.

Am realizat, asistând la această scenă, că de aici vine farmecul filmului, primul în regia Iuliei Rugină, din faptul că prin situaţiile surprinse aici am trecut cu toţii. Înainte să mai apară cineva cu probleme în dragoste, a apărut Dragoş Bucur, cu câteva şuviţe blonde, reminiscenţe ale rolului din westernul unguresc „Mirage, la care tocmai încheiase filmările. Alexandru Papadopol a ajuns când toată lumea credea că s-a rătăcit, nescăpând, prin urmare, de tachinările prietenilor săi. Pe ei îi leagă acel gen de prietenie în care Dragoş, de exemplu, îi poate spune lui Papadopol „trebuie să schimbi totul la tine şi toţi trei să izbucnească în râs. I-am urcat pe un acoperiş, i-am rugat practic să escaladeze un zid, i-am plimbat prin soare circa trei ore şi nu s-au plâns nici o secundă.

La urma urmei, ei sunt oamenii care au reuşit să facă un film cu buget infim şi o distribuţie mare, compusă din cei 31 de absolvenţi ai şcolii lor, Actoriedefilm.ro, în doar câteva zile. I-am întrebat despre efectul filmului asupra lor, dar, ca să fiu sinceră, eu însămi am simţit efectul. După vizionare, îmi venea să opresc oamenii pe stradă şi să-i întreb „tu cum stai cu dragostea?

 

ALEXANDRU PAPADOPOL

 

Dragoş si Dorian glumeau pe seama faptului că te-ai rătăcit în drum spre şedinţa foto. Aşa se întâmplă mereu?

Nu mă rătăcisem. Doar am întârziat un pic din pricina GPS-ului… În general, întârzierile se împart în mod egal între noi trei. Acum, însă, le-am dat special ocazia să mai glumească sim- ţindu-i cam prea serioşi la telefon…

 

Cum s-a stabilit că tu eşti potrivit în rolul terapeutului timid?

Sincer vorbind, a fost ideea scenaristelor de-a încerca un contre-emploi cu mine în rolul ăsta. La început am fost mai sceptic, dar pe parcursul repetiţiilor mi-am dat seama că a fi „antieroul to­tal al filmului este o idee bună. Pe de altă parte, m-am gândit în mod real la problemele lui Cristian (personajul meu timid şi tocilar) şi mi-a trezit o oarecare compasiune… Cred că e un om bun care nu ştie cum să se facă înţeles. Nu puteam rata şansa de-a juca aşa ceva.

 

Acum 12 ani ai jucat pentru prima dată alături de Dragoş Bucur, în „Marfa şi banii. Care este primul lu­cru care îţi vine în minte când revezi scenele cu voi din acel film?

Mereu îmi spun: „Mamăăă, ce casting bun a făcut Puiu!!!!! (râde)

 

Am aflat la şedinţa foto că nu ai mai purtat până acum tenişi coloraţi. Nici la căţărat nu s-ar putea spune că eşti campion. Cu ce ocazie a trebuit să ieşi cel mai recent din zona de confort?

În general port Adidas clasic. Aşa mi-e mie cel mai comod şi e genul de pantof sport care nu iese din modă şi se potriveşte la orice gen de jeans. Sunt convins că la momentul cu „căţărătorii eu sunt elementul de legătură între pământ şi minunaţii alpinişti. Am rolul meu şi îl joc cât mai bine. Totuşi, „zona de confort e un termen cam preţios pentru un băiat cu adidaşi…

 

Urmareste un material video de la sedinta foto:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dguJMnqTFG8[/youtube]

 

 

Eşti singurul dintre voi trei care încă mixează cinematografia cu serialele de televiziune. Doar tu mai iubeşti televiziunea?

E adevărat. În ultimul an am jucat în mai multe filme artistice. În „Love Building am jucat alături de Dragoş şi Doru unul dintre rolurile principale. Apoi m-aş referi la „Acasă la tata, în regia lui Andrei Cohn, unde, de aseme­nea, joc rolul principal alături de Ioana Flora şi Andi Vasluianu, filmul urmând să apară în primăvara anului viitor. Am filmat la Dan Chişu şi… atenţie… la prietenu Dorian Boguţă, care a făcut un scurt metraj, de data asta ca regizor. A fost un an cinematografic foarte bogat pentru mine. Important este însă şi serialul în care voi putea fi văzut din toamna acestui an. Dacă mai pui că joc şi într-o piesă la Teatrul Odeon cred că mă apropii cu adevărat de „mixul perfect.

 

OANA POPOIAG

Foto ANDREEA GOIA

Video ROBERT HANCIAREC

 

Citeşte interviurile cu Dorian Boguţă şi Dragoş Bucur în numărul de septembrie al VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton