Stilul meu - Cristian Șimonca (Otravă )

 Florentina Liutic
.

Cu siguranță v-ați întrebat cine e în spatele site-ului Blogul lui Otravă. Noi am stat de vorbă cu Cristian despre modă, stil personal și piesele vestimentare de suflet din garderobă.

Cum ți-ai defini stilul vestimentar?
Se numește freestyle cu mult alb și negru. Îmi place să alternez, să mă îmbrac diferit de la o zi la alta. Luni îmi pun jeanși și hanorac de la Porc, marți sacou, miercuri tricou alb peste care pun un maiou de baschet, joi sunt la costum, cu Jordan în picioare, și tot așa. Nu îmi place un stil anume, ci mai degrabă un mix între două-trei stiluri. Îmi place să mă simt bine în hainele mele, să fiu relaxat, să îmi port hainele și niciodată să nu mă poarte ele pe mine. Stilul vestimentar al unei persoane spune multe despre ea, așa că fii atent la felul în care te îmbraci, contează atât pentru tine, cât și pentru cei cu care interecționezi. Este o carte de vizită.

Cum a evoluat stilul tău?
Când eram mai tânăr, mă îmbrăcam mai elegant. Îmi aduc aminte că, o lungă perioadă de timp, nu am purtat încălțări sport. Acum am 20 de perechi (râde). Sunt fan tricouri de basSILVIA chet, fotbal american, hochei, hanorace de baseball. Am evoluat și, în ultimii 3-4 ani, am avut și un profesor bun în persoana soției mele. Diana este omul meu de bază în zilele în care pur și simplu nu am chef de nicio haină și nu știu cu ce să mă îmbrac. M-a îndreptat mereu către un stil vestimetar cât mai curat și mai echilibrat.
Unde îți place să faci shopping?

În 90% dintre cazuri, pe net. Sunt un om foarte comod și nu îmi pierd timpul prin magazine. Îmi cumpăr 1-2 piese când merg în vacanțe și cam atât. Nu îmi place să probez haine în magazine. Dau o tură la ultima rundă de reduceri și îmi cumpăr ceva de care chiar am nevoie. Asta dacă am unde să le mai pun, pentru că am dulapurile burdușite de haine și încălțăminte.

O amintire amuzantă legată de modă/shopping…
Am făcut o comandă pe unsite celebru de haine și spuneau că pantofii o să ajungă peste două săptămâni. După două luni, încă nu ajunseseră. Le-am dat un e-mail și apoi, din greșeală, au sosit trei pachete la o săptămână distanță, cu trei perechi de pantofi identice! Până la urmă, nu am păstrat
nici măcar o pereche, dar am făcut trei cadouri frumoase prietenilor.

Ce nu ai purta niciodată?
Tricoul polo. Mi se pare că nu mă caracterizează deloc.
Ce să nu îi lipsească unui bărbat din garderobă?
O pereche de pantaloni din denim, o cămașă albă, un tricou alb și un sacou bleumarin.
Care este piesa ta de suflet din dulap?
Geaca de piele de la Concepto cu „Otravă scris pe spate. A fost primită cadou la nuntă.
Ce ți-ai cumpărat ultima oară?
Un șort Vilebrequin.
Cum îți alegi ținuta într-o zi obișnuită?

În funcție de ce întâlniri am, ce stare de spirit am în dimineața respectivă și cât de mult mă trezesc după ce îmi beau cafeaua. Pe principiul
„go with the flow, îmi fac pe moment o ținută. În 80% dintre cazuri, îmi iese din prima. În unele zile mai greu. Începutul e cel mai simplu: ochelarii geniali de vedere Philippe Starck de la prietenii de la Medical Optik. Fără ei nu se poate mai nimic! (râde)

 

TINUTA STATEMENT

În picioare, o perechede sneakerși de la Mihaela Glăvan, o pereche de pantaloni de la Boy London, un tricou negru Les (Art)ists și o pereche de ochelari de soare Persol. Peste tricou, neapărat bomber jacket Kenzo x H&M. Un fes de la Carhartt și o pereche de căști Harman/Kardon Soho wireless.

 

DRESSING
Ce brand de lenjerie intimă preferi?
Diesel și H&M.
Designerii preferați?
Rick Owens.
Pantofii favoriți?
Yves Saint Laurent, Mihaela Glăvan și Nike Air Jordan.
T-shirturile?
Les (Art)ists, Porc, Carhartt și bluzele cu mânecă lungă de la Calvin Klein.
Costumul?

Gucci.
Cămașa?
Ralph Lauren și Eton.
Sacoul?
Messagerie din magazinul Trends by Adina Buzatu.
Blugii?
Hugo Boss și Scotch&Soda.
Ceasul?
Vector Watch.

Accesoriile?
Maison Margiela.

 

BEAUTY

Parfumul preferat?
Tom Ford – Noir.
Produsele de îngrijire a părului?
LOréal Homme.
Pasta de dinți?
Sensodyne.
Săpunul/gelul de duș?
LOccitane.
Crema de față/ corp?
Nivea Men.

 

SILVIA CRISTESCU, Foto IULIANA POPESCU

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton