”Romania desteapta’

 Revista VIVA
.

 „Asta cere publicul, „Asta cere spectatorul – acestea sunt scuzele care s-au ascuns intotdeauna in spatele emisiunilor de televiziune cu gust indoielnic. In ultima vreme, se pare insa ca televiziunile incep sa nu se mai ghideze dupa filosofia conform careia o emisiune de succes trebuie sa fie neaparat mediocra. 

Mai nou, au inceput sa includa in grilele lor formate care cauta si respecta valoarea, vorbind despre romanii de aici sau din strainatate care fac lucruri cu adevarat importante. Viva! se alatura acestui demers si, pentru ca de 13 ani vorbim in paginile revistei despre oamenii care conteaza cu adevarat, am ales sa prezentam, si de aceasta data, vedete care au respectat intotdeauna o scara de valori sigura si sanatoasa.

Astfel, Andreea Marin Banica a ales sa revina in televiziune cu o emisiune-manifest, la Realitatea TV. „Trezeste Romania! este un proiect despre romanii plecati in strainatate care fac lucruri importante pentru ei si pentru semenii lor. Iar Andreea este gata sa mearga pana la capatul lumii, sa-i gaseasca si sa le spuna povestea. La fel si Irina Pacurariu, care a inceput la TVR o serie de reportaje despre „Romania desteapta din strainatate. Profesorii si studentii romani de la universitati de prestigiu din lumea intreaga demonstreaza ca tara noastra ramane campioana la exportul de inteligenta.

Tuturor acestor romani speciali li se adauga, in editia nostra de iunie, un articol despre prezenta romanilor la Festivalul de Film de la Cannes – felicitari, Cristian Mungiu! -, dar si un pictorial exclusiv cu Paula Herlo, jurnalista care a reusit sa schimbe legea adoptiilor si care acum traieste un moment special in viata ei: se pregateste sa devina mama. Bucurati-va de o editie care celebreaza romanii de valoare!

Luana Danet, Redactor-sef VIVA!
 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton