Rich and Fabulous - Lena Perminova

 Adina Vilcea
.

Are 31 de ani, este mamă a trei copii și soție a unuia dintre cei mai influenți oligarhi ruși, însă, chiar dacă familia ocupă primul loc, Lena Perminova nu ratează niciun show de modă. Pentru că, până la urmă, chiar aparițiile în cadrul acestora au făcut-o celebră în toată lumea pe fata cu origini modeste din Siberia.

Lena Perminova are o poveste de viață asemenea Cenușăresei, cu care a fost comparată de nenumărate ori de publicațiile internaționale. Frumoasa blondă cu picioare lungi a crescut în Siberia, într-o familie umilă care importa bunuri din China și le vindea la piața din localitate. Încă din copilărie însă, Lena a ieșit mereu în evidență prin stilul său atipic pentru locul în care se afla. „Purtam jeanși cu steluțe aplicate manual și o coadă de vulpe atașată de geantă. Iar dacă la început oamenii erau surprinși de look-ul meu, ulterior mă întrebau de unde mi-am cumpărat acele lucruri, povestea Perminova. Ce-i drept, rusoaicele cam au stilul în sânge, iar frumusețea este ereditară, astfel că, la vârsta de 14 ani, a intrat în lumea modei ca manechin. La puțin timp după aceea, Lena și-a făcut și primul iubit, un traficant care s-a folosit de naivitatea ei pentru a vinde droguri în cluburile de noapte. Avea 16 ani când a fost arestată în Novosibirsk, petrecând o noapte după gratii. Așa l-a întâlnit pentru prima dată pe Alexander Lebedev, pe atunci politician în Parlament, pe care a încercat să-l convingă să o introducă într-un program de protecție a martorilor. Impresionat de povestea adolescentei, acesta a intervenit și a salvat-o de la opt ani de închisoare. „A fost ca un înger pentru mine. El m-a salvat. Îti poți imagina o fată tânără să intre în închisoare? Viața s-ar fi terminat, a declarat Lena pentru Elle. După acest episod care i-a schimbat viața complet, frumoasa rusoaică s-a concentrat pe studii economice în cadrul Universității din Moscova, dar a continuat să țină legătura și cu Lebedev, care deține, printre altele, ziarele Novaia Gazeta, Evening Standard și The Independent. În ciuda diferenței mari de vârstă, 27 de ani (Lena fiind cu 6 ani mai mică decât fiul cel mare al lui Alexander), cei doi și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt, astfel că de 15 ani formează un cuplu.


Deși necăsătoriți, Lena Perminova și milionarul Alexander Lebedev se adresează unul altuia ca „soț și „soție, trăind în mediul rural din afara Moscovei. „Suntem cei mai buni prieteni, a declarat Lena într-un interviu recent pentru Country and Town House. Devenită mamă pentru prima dată la vârsta de 23 de ani, celebrul model a mai dat naștere ulterior altor doi copii care par să-i moștenească trăsăturile. „Ziua începe la ora 6 dimineața, când vin unul câte unul în patul nostru și ne petrecem timpul vorbind, spune Lena. Apoi, își duce copiii la școală, după care are grijă să aloce suficient timp antrenamentelor fizice, pe care le face acasă cu un instructor personal. Pare surprinzător, însă, în ciuda succesului, în agenda ei nu prea își mai fac loc prânzurile cu prietenele, dar în schimb își dedică mare parte din timp acțiunilor caritabile sau jocurilor cu copiii. „Oamenii cred că cheltuiesc foarte mulți bani pe haine, însă nu este adevărat. Designerii îmi dau rochii, dar niciodată nu mi-am cumpărat couture. Mă duc la Topshop și cumpăr blugi. E mai bine să dai bani copiilor săraci, a declarat Lena. Urmărită de peste 1,7 milioane de persoane pe Instagram, rusoaica s-a folosit de această recunoaștere pentru a lansa o organizație caritabilă. „Nu m-am născut într-o familie bogată, așa că pentru mine este foarte important faptul că le pot da înapoi ceva celor care au nevoie. Prin urmare, am înființat SOS by Lena Permonova, în cadrul căreia banii obținuți la licitații sunt donați în totalitate organizațiilor caritabile, care fac o muncă extraordinară pentru ajutorarea celor aflați în nevoie, a declarat Lena într-un interviu acordat revistei Elle. Astfel că, de la lansare și până astăzi, organizația a schimbat viețile a peste 100 de copii, lucru care o face mai fericită decât toate hainele din lume.

Adina Vîlcea

Foto: Instagram

Citește și:

Ashley Graham, colăcei, celulită şi o atitudine super sexy

17 celebrități cu și fără barbă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton