Raluca Lazarut - Vara schimbarilor

 Revista VIVA
.

Cu putin timp inainte de a implini 30 de ani, a hotarat sa faca o schimbare majora in viata ei. Dupa sase ani petrecuti in Antena 1, a ales sa plece la Kanal D. In schimb, dupa doi ani petrecuti alaturi de iubitul ei, Raluca a decis ca are relatia perfecta. Dar nu si ca nunta e o solutie.

Intr-o seara, Raluca a aparut la un eveniment monden cu o coafura fresh, care o facea sa para proaspat sosita de pe o plaja exotica. Atunci mi-am dat seama ca era prima data, dupa ani de zile, cand o vedeam cu un look diferit. Si cum orice sir de schimbari in viata unei femei incepe cu o vizita la salon, am aflat apoi ca paraseste Antena 1 pentru a prezenta stiri la Kanal D. Gratie tabloidelor, plecarea a fost una „zgomotoasa, indelung comentata in presa. Ne-am dorit sa stam de vorba dupa prima ei seara in direct, la noua televiziune, dar cum revista urma sa plece la tipar inainte de acea data, am grabit procesul. Interviul a avut loc in ultima saptamana de „libertate a Ralucai.

La ora asta esti, cumva, intre joburi. Mai mult, timp de aproape trei ani, cat ai prezentat Superbingo Metropolis, nu ai avut nicio duminica libera. Ce-ai facut cu timpul liber din ultima perioada?
Am avut o singura duminica libera in perioada Superbingo Metropolis, de care am profitat si am fugit la New York, restul vacantelor le planificam intre doua emisiuni. Dar in aceasta perioada m-am bucurat de micile placeri ale vietii: mi-am vizitat familia la Deva, l-am botezat pe nepotelul meu, am scris, am avut timp pentru sala, cursuri de Port de Bras, yoga, pentru pranzuri interminabile cu fetele si pentru toate filmele noi.

De fapt, cand ai avut ultima data o pauza considerabila intre proiecte?
Asta e prima! Dupa 7 ani. Am avut noroc de continuitate in viata profesionala, n-am avut deloc pauze intre proiecte. Dar m-am odihnit in aceste trei luni cat sa-mi ajunga pentru trei ani, nu sunt obisnuita cu programul asta, eu vreau actiune!

Sa schimbi televiziunea, trecand la Kanal D, dupa sase ani in care te-ai obisnuit cu fiecare colt al Antenei 1, poate fi foarte dificil. Ce te-a convins sa faci aceasta schimbare majora?

Citeste continuarea in numarul de iunie al revistei VIVA! 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton