Paula Seling - Amfitrion

 Revista VIVA
.

Paula se pregateste de Sarbatori, dar nu in felul in care ne-am imagina noi. In primul rand, are un program incarcat: serile de Craciun le va petrece la Antena 1, unde face parte din juriul de la „X Factor'. In plus, are de onorat evenimente private si concerte care sunt deja in agenda ei. Cu toate acestea, a avut timp pentru un pictorial acasa realizat de sotul ei, Radu Bucura.
 

Cand o vezi pe Paula Seling, ai certitudinea ca a da timpul inapoi (asa cum canta ea pe malul unui canal din Venetia in videoclipul piesei cu acest nume) este, de fapt, o actiune posibila. Paula arata mai bine azi decat anul trecut sau decat acum 2 ani, 3 sau 4. Odata cu trecerea timpului, Paula devine mai artista, mai frumoasa, mai sigura pe ea si mai sensibila. Nu credeam ca este, de pilda, o adepta a rugaciunii. I-am citit la un moment dat un post pe internet in care spunea ca daca avem senzatia ca viata noastra merge asa cum ne imaginam noi, ca planurile noastre se vor intampla intocmai cum noi le-am gandit, atunci ne inselam. Am face mai bine sa ne rugam, zice ea, pentru ca toate actiunile noastre sa faca parte dintr-un Plan Divin.
I-am propus demult sa facem un pictorial la ea acasa. Nu a fost chip. Este atat de ocupata, de greu de prins, de parca ar fi o sirena in plasa unui pescar mult prea slab. I-am dat mesaje si telefoane si va rog sa ma credeti ca daca nici eu, campioana bataii la cap si a insistentelor fara limite, am fost depasita, inseamna ca acolo s-a intamplat ceva. In final insa, poate tocmai pentru ca sunt ceea ce am descris mai sus, am reusit acest pictorial. Casa Paulei si a sotului sau fiind, de fapt, un loc mic, intim, aproape de un parc, un apartament colorat si simplu, fara mari pretentii. Este un loc in care stau pana cand se vor muta intr-un apartament mai mare pe care acum il renoveaza. Locuiesc, asadar, langa un parc din centrul capitalei, pentru ca trebuie sa aiba grija de cainele pe care il au: un samoied simpatic si iubitor.

Cum ati ales casa in care locuiti astazi?
De ceva vreme, Radu, sotul meu, munceste la micul apartament in care au fost facute pozele, si asta pentru ca ne-au placut foarte mult spatiul si asezarea lui…
‚ 

Citeste continuarea in numarul de decembrie al revistei VIVA!
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton