O seară în familie cu Virgil Ianţu

 Adina Rosetti
.

Sunt foarte rare şedinţele foto în care ai să-l vezi pe Virgil Ianţu alături de Roxana şi de fiica lor, Jasmina. Până acum, s-a întâmplat doar în VIVA! O raritate au devenit şi proiectele de televiziune pe care le acceptă. În schimb, îl vom vedea tot mai des cântând. Urmează să lanseze un album şi… are emoţii.

 

Virgil Iantu

Lumea te-a reţinut mai mult ca prezentator tv şi mai puţin ca artist. Ai temeri legat de album si concertul de la Sala Palatului care îi va urma?
Eu, în general, nu am teamă de nimic. Am vrut să fac asta pur şi simplu, nu mi-am propus să demonstrez ceva sau să arăt lumii că nu am uitat să cânt. Asta nu se uită. Ascultând muzică, însă, am găsit o zonă în care m-aş putea exprima. Mi-a venit ideea cu piesele româneşti în care eu cred şi e păcat că nu se mai ascultă, dar e bine că a venit cineva cu ideea de a le reîmprospăta, de a le aduce în prezent. Pentru că sunt unele piese valoroase, dar cu o orchestraţie mai nepotrivită din cauza condiţiilor din vremurile respective.

 
Ce părere au Roxana şi Jasmina de album?
Roxana este implicată în proiect împreună cu agenţia RAA, iar Jasmina are vreo două piese preferate, pe care le mai fredonează din când în când.

 

Roxana, cum a fost să lucrezi din nou cu Virgil? (n.r. Roxana a fost produ-cător la „Vrei să fii miliardar?')
Eu am lucrat dintotdeauna cu Virgil, dar de când am început proiectul cu agenţia, am decis să nu mai lucrăm direct, el fiind unul dintre cei 12-15 artişti de care ne ocupăm. Nu aş vrea să fiu subiectivă sau bănuită că sunt subiectivă, deşi se ştie că eu am fost întotdeauna mai mult decât obiectivă în ceea ce îl priveşte. Aşa că se ocupă  altcineva de el, iar când ajungem acasă nu vorbim despre birou, nici măcar despre această şedinţă foto nu vom vorbi.
Virgil, de fapt, Roxana te-a făcut vedetă, e adevărat?

Nu, eu am făcut-o producător. (râde)

R: E gluma noastră favorită, cine pe cine a făcut.

 

Dar la castingul pentru prezentatorul „Vrei să fii miliardar Roxana a fost unul dintre factorii de decizie, nu?

V: Să nu insistăm pe asta. Era foarte dificil să lucrez cu ea, nu se punea în pozi-ţia celui care era pe scenă, privea lucrurile pur tehnic. De exemplu, am avut-o în cască la „Big Brother, la o emisiune live de 4 ore… În direct, ai nevoie de a anumită stare, iar Roxana mă întreba în cască: „cee, ce ai zis?. Ea, dacă nu prindea poanta, credea că e nasol. Nu e făcută pentru cască, e făcută să stea în regie şi să îi organizeze pe toţi, să îi dea de pereţi dacă e cazul şi apoi să stea cu ei la bancuri şi poveşti. Că după aceea se dădea drăguţă. La mine nu a ţinut.

 

 

OANA POPOIAG

Foto SEBASTIAN ENACHE

Citeste interviul integral in VIVA! de noiembrie

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton