Natalie Portman - Cel mai nou rol: mama perfecta

 Revista VIVA
.

Are acasa un Oscar si un Glob de Aur, e cel mai tanar membru al juriului de la Cannes, a terminat Harvard-ul, vorbeste fluent ebraica, e iubita unui francez chipes si, de curand, mama unui baietel adorabil. Ca si cum toate acestea nu erau de ajuns, Natalie este pe sfert romanca. Probabil asta explica totul.
 

Nalie Portman In 1994, cand se juca atat de convingator cu sufletul lui Jean Reno in pelicula „Léon', multi si-au spus: inca o pustoaica minunata de care n-o sa mai auda nimeni peste un an. Avea doar 13 ani si fusese descoperita de un agent intr-o pizzerie. La scurt timp, a devenit vegetariana, dar, cu siguranta, nu va uita curand acea pizza providentiala.

Saptesprezece ani mai tarziu, Natalie castiga Oscarul. Nu m-am decis inca cui ar trebui sa-i multumeasca mai intai pentru asta: regizorului Darren Aronofsky, lui Rachel Weisz sau poate lui Daniel Craig? Sa descurcam itele. In 2010, dupa ce au format un cuplu de succes (atat pe plan personal, cat si profesional), Aronofsky se desparte (de fapt, este parasit) de muza lui – actrita Rachel Weisz, care se indragosteste, apoi se casatoreste fulgerator cu actorul Daniel Craig. Cu un proiect sclipitor in brate, Aronofsky se reorienteaza cat ai clipi, indreptandu-se catre o alta frumusete cu origini evreiesti: Natalie Portman. Nu, nu pentru a o lua de nevasta, ci pentru a-i incredinta un rol de Oscar.

Citeste continuarea articolului in numarul de noiembrie al revistei VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton