Monaco dus-intors

 Revista VIVA
.

M-a bucurat de doua ori intalnirea cu Mihaela Radulescu: o data pentru ca am vazut o femeie relaxata, care a lasat in spate toate scandalurile, tabloidele si barfele si apoi pentru ca ne-a dat sansa sa iti oferim inca un shooting inedit cu ea.

Cristina Stanciulescu
Cristina Stanciulescu Redactor-sef VIVA!

Nu cred ca exista vreo fotografie memorabila cu Mihaela care sa nu fi fost facuta de VIVA! A fost pe coperte singura, cu Ayan la 2 luni, cu Ayan mare, cu mama sa, chiar si cu Andreea Marin; i-am pozat toate casele in care a locuit. VIVA! i-a fost alaturi in mai toate momentele importante, de schimbari majore din viata ei.

Si, da, recunosc, mi-e foarte greu sa fiu obiectiva, pentru ca am vazut-o in toate aceste situatii si am pozat-o in toate ipostazele. I-am citit cartile, i-am vazut emisiunile, orice audienta ar fi avut ele, am avut momente minunate si discutii placute, am avut si dezacorduri si au fost chiar inversunari si de-o parte si de cealalta…

Acestea fiind marturisite, sper sa te bucuri de acest interviu si de primul pictorial pe care il face de cand s-a mutat in Principat. Tot primul pictorial este si in cazul frumoasei Antonia (superba fata, da!), devenita de curand mama, dar si in cazul simpaticei Raluca Lazarut, care ne-a invitat in noua ei casa.

Urmareste materialul cu vedete si antrenorii lor si afla cine le ajuta pe acestea sa arate atat de bine. Am gandit pentru tine cele mai complexe pagini cu cadouri care sa te inspire la shoppingul din aceasta perioada, oricat de mic sau de mare ar fi bugetul tau.

Toate acestea sunt cadoul nostru pentru Sarbatorile care vin si pe care ti le dorim frumoase si implinite!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton