Moga, Loredana, Brenciu si Smiley - Cei patru fantastici

 Revista VIVA
.

A fost, de departe, cel mai zgomotos, vesel si nebun shooting pe care l-am organizat. Au cantat, ras, povestit, glumit, au fost de nestapanit! Ei sunt Juriul „Vocii Romaniei' de la Pro TV, dar, mai ales, sunt patru personalitati puternice nascute pentru show: Marius Moga, Loredana, Smiley si Horia Brenciu.
 

Smiley, Moga, Brenciu, LoredanaA fost greu sa-i adunam pe toti o data. Ba chiar imposibil as fi zis, daca Loredanei nu i s-ar fi amanat un proiect in ultimul moment. Numai asa i-am putut avea in fata pentru fotografii si interviu.

Marius, tu esti cel drastic, cel dur in alegerea „Vocii Romaniei'. Sau e doar o imagine, tu fiind, de fel, ceva mai direct?
Eu sunt foarte hotarat si stiu exact ce vreau, poate de asta unora li se pare ca sunt rau. Sunt chiar bun, odata ce incep sa lucrez cu oamenii, imi place ceea ce fac si ma bucur ca (poate fara sa-mi dau seama) am devenit perfectionist. Imi dau toata silinta pentru a realiza muzica de care sa fim mandri toti cei implicati – sa te bucure cand o auzi. Dar ca sa ajung sa lucrez cu placere, trebuie sa fiu atent cand aleg, ca sa am o echipa in care sa cred, trebuie sa fie oameni ambitiosi si super talentati, pe care sa-i ajut sa devina puternici pe parcurs, si cel putin unul dintre ei sa devina „Vocea Romaniei'.

Smiley, cineva ar putea spune ca esti preferatul VIVA! si ca te afli pe coperta noastra a doua oara in acest an, la o distanta de numai 2 luni… Nu a fost calculat, pur si simplu nu am putut sa te evitam, asa cum nu te vor putea evita telespectatorii Pro TV. Esti peste tot! „Vocea Romaniei' si „Romanii au talent'. Desigur, show-urile sunt la distanta, dar… Cum faci fata?
Nimic din ceea ce fac in viata mea nu e fortat, fac totul cu placere si cred ca din acest motiv nu simt ca obosesc. Imi este usor pentru ca totul se leaga de muzica, de talente, de ceea ce imi doresc si imi place sa fac si toata energia mea se indreapta catre asta.

Loredana, cum abordezi show-ul acesta?
Cu multa prospetime si cu dorinta de a impartasi si altora tainele muzicii, scenei.

Horia, iata ca a venit momentul sa fii mentor, jurat, asta pe langa showman si cantaret. Actor ai fost, practic ce-ti mai ramane sa devii, ca ai acoperit toata plaja showbiz-ului?!
Femeie de serviciu! E o componenta esentiala a angrenajului de divertisment, nu-i asa?(rade) Prima mea dragoste s-a numit prezentarea. Am avut pentru asta mai multe incadrari in munca si anume: prezentator, compeur, amfitrion, host sau mai tanarul MC. Daca-mi aduc bine aminte, pe cartea mea de munca de-acum 18 ani scria „reporter'… Visul oricarui om! Actorul si cantaretul au venit ceva mai tarziu. Important este ca pe scena acum toate se inteleg de minune. Cand se opreste cantaretul, vine prezentatorul, iar cand oboseste actorul, ia locul noul meu as din maneca: dansatorul! Si n-am amintit deloc de toreador… (rade)

Citeste continuarea articolului in numarul de octombrie al revistei VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton