Malvina Cservenschi: Single & Fabulous

 Adina Rosetti
.

(Prea) mult timp Malvina a preferat o imagine „safe'. Apoi a venit vremea curajului: de a apela la un psihoterapeut, de a porni o afacere in plina criza, de a-si cladi fericirea singura. Malvina ne-a povestit cum a iesit din zona de confort, in ce relatii este cu fostul sot si de ce nu se mai fereste de cancan-uri.

 

De ceva timp, Malvina se misca repede si face schimbari majore, cum a fost aceea de a renunta pentru moment la televiziune, dupa 10 ani de TVR. De asemenea, are o surpriza: bradul ei, Malvensky, pregateste un proiect inovator, 100% romanesc.

„Acum cativa ani, ma trezeam dimineata cu o stare foarte ciudata, mi se parea ca nu am un scop in viata, ma duceam la munca ca un robot. Acum, cand ma trezesc dimineata, ma simt cu totul altfel, pentru ca am un scop bine definit”, spune Malvina, vorbind despre importanta de a te canaliza in viata asupra propriei tale persoane.

 

 

Malvina Cservenschi

Malvina Cservenschi

 

 

 

Autor: Oana Popoiag

Realizator: Rhea Costa

Foto: Marta Popescu

 

 

Citeste continuarea in numarul de noiembrie al revistei VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton