Liviu Teodorescu, primul interviu alături de iubita lui, Iulia. ”Mi-a dat bătăi de cap și m-a făcut să sufăr”

 Pirvu Cristina
.

Liviu Teodorescu, primul interviu alături de iubita lui, Iulia.  El este noua „obsesie a fanelor din România, cu peste 300 de mii de abonați la canalul de YouTube și 37 de milioane de vizualizări la single-ul „Fanele. Ea este the perfect highschool sweetheart, care i-a rămas alături de-a lungul ascensiunii sale artistice. Împreună formează un cuplu discret (asistați la primul lor interviu împreună!), plin de umor, duioșie și puțină… gelozie.

Iulia, pentru că lumea nu te cunoaște decât prin intermediul lui Liviu, fă-ne cunoștință cu tine!

Iulia: Am terminat Dreptul la Universitate, două mastere, sunt în drum spre doctorat și muncesc în paralel. Sunt obsedată de dreptate, nu suport să văd cum oameni care au dobândit putere și au uitat de unde au plecat profită de poziția inferioară a semenilor lor și îi persecută prin diferite metode. Cred că roata se întoarce și vreau să fiu eu energia care întoarce roata.

Cum a început povestea voastră de iubire?

Liviu: A început în liceu, când am decis să îi spun că simt ceva pentru ea. S-a lăsat super greu, mi-a dat bătăi de cap și m-a făcut să sufăr, dar după am devenit superstar și a fost simplu.

I: Totul a început cu conștientizarea faptului că el voia să-mi fie mai mult decât un simplu prieten. E băiat deștept, s-a prins că am un spirit al proprietății foarte dezvoltat și m-a șantajat emoțional. Mi-a spus că, dacă nu îi înțeleg sentimentele, nu mai putem fi nici măcar prieteni. Eu i le înțelegeam, dar nu i le împărtășeam. (râde) Cu greu am acceptat să fim împreună. I-am dat papucii după o săptămână, pentru că s-a tuns la chelie. (râde) Deci Liviu s-a îndrăgostit primul…

L: Da, eu. Întâi m-am prefăcut că sunt prietenul ei, ea mi se destăinuia mie, îmi vorbea despre alți băieți și eu o ascultam. Pe fruntea mea scria cu majuscule FRIENDZONE, dar măcar așa puteam să stau cu ea. (râde) Eram pasionați de literatură și ascultam Red Hot Chili Peppers. Cam așa a început.

I: El de mine, eu de un tip de la altă clasă și de Anthony Kiedis (râde). Dar în timp m-a convins și m-am lăsat pe mâna lui.

E o realitate că multe relații din liceu se destramă după intrarea lafacultate. La voi cum de a rezistat?

L: Cred că am fost amândoi fresh și spontani tot timpul. Ne-am despărțit la un moment dat, ea a încercat ceva cu altcineva, eu la fel, dar nu a fost bine. Adică tot la ea mă trăgea ața. Și pe ea la mine. La noi a fost o legătură dincolo de liceu, facultate sau de orice realitate. A fost o legătură de suflet și așa e și azi.

I: Suntem absolut complementari. Eu sunt impulsivă și vulcanică, Liviu e un liniștit incurabil. noi, distanța ne-a apropiat.

Cum a fost la prima întâlnire romantic și când ați fost ultima oară la o astfel de întâlnire?

L: Prima întâlnire romantică a fost așa: ne-am așezat pe o bordură, după ce am ieșit de la ore. Eu i-am spus că o iubesc și i-am citit niște poezii pe care le scrisesem pentru ea. În spatele nostru era o cârciumă de cartier, niște oameni care băuseră cam mult și se certau, și alții care jucau la păcănele, se ofticau și înjurau. În tot timpul ăsta, eu îi citeam poeziile în care pusesem toată dragostea mea, iar ea tot încerca să îmi dea de înțeles că nu e un loc prea bun pentru momente de genul, pentru că se simțea în pericol (râde). Asta e, romantismul meu se manifestă în momente proaste, chiar și azi. Ultima întâlnire romantică a fost o cină, cu lumânări și toate cele.

I: De fapt, prima noastră întâlnire adevărată, de cuplu, a fost pe 10 septembrie 2010, în parcul Tineretului. Ne-am plimbat, am mâncat vată pe băț, cam tot ce se face la o primă întâlnire romantică… de grădiniță (râde). Dar să știi că toate întâlnirile noastre sunt romantice. Chiar aseară ne-am uitat la filmul nostrum preferat, sub păturică.

Chiar așa, Liviu, ești descris drept o persoană romantică. Cum se traduce romantismul ăsta?

L: Nu prea sunt genul care aduce flori atât de des, îmi mai dă cu asta peste nas uneori. Romantismul meu e mai nonconformist. Îi transmit siguranță și o energie pozitivă, știu să o fac fericită și sunt responsabil cu echilibrul. Eu sunt Rac, ea Scorpion, cică e o combinație bună, așa zic astrele. (râde)

Dar am citit pe undeva că v-ați mai și despărțit și apoi împăcat. Când v-ați certat grav ultima oară?

L: Ne-am certat la început de an, pe 1 ianuarie, am fost la un pas să ne dăm papucii, că noi când ne enervăm, gata, se termină lumea!Dar apoi eu încerc să găsesc soluții, ea le pune în aplicare și iese bine. Ideea e să facem ca ea și nu are ce să fie rău. (râde)

Citeşte continuarea articolului în noul număr de martie al Revistei VIVA! disponibil la toate punctele de difuzare a presei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton