Liber la distractie

 Revista VIVA
.

Festivaluri, show-uri muzicale, covor rosu, premii, vedete cu programe foarte incarcate! Efervescenta, energie, succes. Romania trece printr-o criza, e drept, dar nu de talente. Asta e cert.

Cristina Stanciulescu
Cristina Stanciulescu Redactor-sef VIVA!

Si ce imi place mai mult si mai mult este ca mai toti cei pe care-i vezi in acest numar, pe langa viata profesionala extrem de agitata, au si una personala la fel de frumoasa.

Elena Gheorghe are concerte pana aproape de momentul nasterii, Mihai Morar isi creste fetitele cu rabdare si buna dispozitie alaturi de frumoasa lui sotie.

Loredana e o mama minunata, Smiley – un indragostit romantic, Brenciu are intotdeauna timp pentru prieteni, iar Ilinca Vandici se lauda numai cu relatii serioase si de lunga durata. Fiecare, in parte, isi cauta drumul spre fericire sau lupta pentru a si-o mentine. Nu stau degeaba si, daca vei simti energie din aceste pagini, aceasta este nu pentru ca noi am pus-o in valoare (desi recunosc, am facut asta), ci pentru ca ea exista de-adevaratelea.

M-au molipsit si m-au epuizat, in acelasi timp, cei patru de pe coperta noastra. Am inteles, petrecand cateva ore cu ei, de ce au si vor avea succes. Daruiesc si primesc, in egala masura. Sa nu se inteleaga ca nu au momente de cadere sau de tristete.

Dar ce este admirabil la ei, este aceasta lupta zilnica, pe care o traim si noi, de altfel, de a-si face viata cat se poate de frumoasa. Ingaduieste-ti sa te simti bine si te vei simti! Cred ca ar fi un moto potrivit pentru aceasta editie.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton