Laura si Smiley - Traiesc o vara fierbinte (Update)

 Revista VIVA
.

Toata lumea e de acord, Laura (27) si Smiley (26) sunt un cuplu super hot! Nimic nu era mai potrivit pentru cei doi indragostiti decat un pictorial fierbinte si sexy, care duce cu gandul la vacanta. Plus un interviu light, de vara. Pentru ca Smiley tine dieta.

Laura continua „Hitlist Romania la MTV si se pregateste sa inceapa filmarile la noul serial de epoca la Acasa TV. Din acest motiv, vacanta de vara nu trebuie sa includa sub nicio forma plaja. Laura nu are voie sa se bronzeze. Lui Smiley ii convine, pentru ca nu-i place sa stea la soare. Pana se decid daca pleaca la Londra sau la Paris in iunie, Smiley relanseaza „Simplu, are concerte individuale si nu renunta la dieta si la sport. „Urmeaza o perioada destul de incarcata pentru noi. Si Laura va avea o vara la fel de plina, iar asta ma face sa trec mai usor peste faptul ca nu voi mai avea timp liber. Si pentru ca vor avea o vara grea, VIVA! le-a propus o sedinta foto usoara. Fara multe haine si cu un set de „intrebari de oracol, adresate separat, ca sa nu se influenteze. Citeste si vezi daca se potrivesc!

Laura Cosoi, Smiley

Daca ai pleca pe o insula pustie, ce obiecte ai lua cu tine?
Laura: Cartea preferata si DVD-uri cu filme.
Smiley: Eu sigur mi-as lua chitara cu mine ca sa nu ma plictisesc. DVD player-ul si un televizor.
Laura: Si medicamente, sa nu patim ceva.

Laura Cosoi, Smiley

Gatesti sau mergi la restaurant?
Laura: Nu, mergem mai rar la restaurant in ultima perioada, pentru ca Andrei tine dieta stricta, face sport, merge la sala… La restaurant e foarte greu sa gaseasca ceva ce sa poata manca. Mie imi place sa gatesc, sincera sa fiu. Acum ca e vara, fac ciorba de loboda, imi place foarte mult, plus ca e o forma de a asimila lichide, daca nu iti place sa bei apa. Gatesc cartofi cu smantana si marar, spaghete, tot felul de chestii bune. Nu facem excese, ne simtim greoi cand mancam sarmale, carnati… (rade)
Smiley: Nu merg la restaurant, mananc ce gateste Laura.

Laura Cosoi, Smiley

Ce sectiune citesti prima data intr-un ziar?
Laura: Nu-mi place sa citesc ziare, citesc sectiunea unde sunt eu, de obicei.
Smiley: Citesc ziare doar daca imi zice Laura „uite, au scris ceva de tine aici. Atat.

Care este inghetata preferata?
Laura: Vanilie.
Smiley: Vanilie.

Citeste continuarea articolului in numarul de iunie al revistei VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton