Kate, William şi bebeluşul regal

 Adina Rosetti
.

William este noua faţă a monarhiei secolului 21, iar Kate, fără să aibă origini nobile, e cea care dă un refresh regalităţii britanice tocmai prin neapartenenţa ei la o familie cu sânge albastru. La început au fost prieteni, s-au îndrăgostit, s-au despărţit şi în final s-au căsătorit. Împreună formează cel mai iubit cuplu regal din lume şi de curând au devenit părinţii celui mai aşteptat prinţ din ultimii ani.

Photos officielles du Prince William, de sa femme Catherine Kate Middleton, et de leur fils le Prince George de Cambridge, a Londres

 

Cu aproximativ două săptămâni înainte de data la care Kate ar fi trebuit să nască, sute de jurnalişti din toată lumea au creat o forfotă ameţitoare în faţa spi­talului St. Mary din Londra după ce şi-au instalat corturile şi camerele de filmat gata să surprindă mult aşteptatul eveniment. Zi de zi, ziarişti, co­respondenţi ai diverselor televiziuni, fotografi, paparazzi şi numeroşi gură-cască au umplut trotuarul din faţa maternităţii însufleţiţi de ideea că vor fi primii care să vadă şi să afle detalii despre naşterea copilului regal.

 

Dar abia pe 22 iulie, după mai bine de 10 ore de travaliu, ducesa de Cam­bridge a născut natural un băieţel sănătos pe care presa s-a grăbit să-l numească „baby Cambridge. Spre deosebire de prinţesa Diana, care a aflat sexului primului ei copil în urma ecografiilor din timpul sarcinii, Kate a preferat ca aceasta să fie o surpriză care să-i fie dezvăluită odată cu venirea pe lume a micuţului. În ce priveşte numele acestuia, s-a crezut că aşteptarea va fi mai lungă (la Willi­am a durat o săptămână), însă după doar câteva zile, Kate şi William au anunţat că numele fiului lor este George Alexander Louis. Pariorii care vorbeau despre naşterea bebe-luşului regal ca despre evenimentul non-sportiv cel mai important din is­toria noastră, au alcătuit topuri cu cele mai probabile nume ale copilului. Dacă ar fi fost fată, pe primele locuri s-au clasat „Alexandra, „Charlotte şi „Elizabeth, iar pentru băieţi, brita­nicii au votat „George, „James şi „Henry.

Die Prinzenfamilie

Se poate spune că ducesa de Cam­bridge a fost o norocoasă, spre deose­bire de prinţesa Diana, de exemplu, care în timpul sarcinii cu William s-a simţit rău pe tot parcursul celor 9 luni, iar după naştere a suferit o depresie post-partum. Kate, pe de altă parte, a avut destule apariţii publice şi a părut într-o formă bună, care i-a permis să onoreze diverse evenimente. În plus, a doua zi după ce a născut, Kate Middleton a părăsit spitalul St. Mary într-o rochie bleu cu buline albe (asemănătoare celei purtate de Lady Di cu 31 de ani în urmă), semnată de Jenny Packham.

 

Citeşte continuarea în numărul de septembrie al VIVA!, pe piaţă din 31 august

 

Aşa cum era de aştep-tat, tinerele mame din lumea întreagă s-au grăbit să-şi comande şi ele acelaşi model – acesta a fost însă creat special pentru ducesă şi nu va mai fi reprodus. Tot un trend la nivel global a pornit şi în ce priveşte scutecelul cu care a fost învelit prinţul George la ieşirea din spi­tal – alb, din lână moale, purtând semnătura GH Hurt & Son – acelaşi ca şi pentru William în 1982 şi (se pare) prinţul Charles în 1948. În 2011, Victoria Beckham a ales pentru fiica ei varianta roz a scutecului atunci când a părăsit maternitatea împreună cu fiica ei, Harper.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton