Kate Beckinsale - Cea mai sexy femeie din lume

 Revista VIVA
.

E una dintre cele mai bune prietene ale Victoriei Beckham si pentru multi asta ar fi de ajuns pentru a o iubi pe Kate Beckinsale, recent desemnata Cea mai sexy femeie din lume de catre o celebra revista pentru barbati.

Impreuna cu prietenele ei, Victoria Beckham si Eva Longoria formeaza un trio „oh-so-sexy, insa actrita din „Pearl Harbour, „The Aviator si „Everybodys Fine, sotia regizorului Len Wiseman si mama micutei Lily Mo Sheen e cea mai frumoasa dintre frumoase. Sau, in fine, femeia cu cel mai debordant sex-appeal, conform unei celebre reviste pentru barbati.

Kate Beckinsale

Desi apartenenta la acelasi anturaj cu distinsa doamna Beckham ar putea trada o aplecare catre superficialitate – in fond Posh a marturisit nonsalant ca nu a citit nicio carte – Kate Beckinsale nu face parte din categoria fetelor frumoase care au reusit sa intre in lumea filmului hollywoodian, ci din cea a fetelor frumoase si destepte, cu scoala multa si buna – care, nu numai ca au izbutit in ceea ce si-au propus, ba au ajuns chiar in randul celor mai apreciate vedete.

De la litereatura la actorie

Kate Beckinsale, nascuta pe 26 iulie 1973, a studiat la inceput la o scoala privata, a castigat premii pentru literatura (unul pentru trei nuvele si altul pentru trei poeme), apoi a mers la Oxford University New College, unde a avut ca materii principale de studiu literatura franceza si rusa. In perioada adolescentei, Kate a avut ceva probleme cu anorexia si consumul exagerat de tigari. A scapat atat de prima problema – marturie stau fotografiile alaturate (si nu numai), precum si prezenta ei in topuri importante despre oameni frumosi („English no. 1 Beauty, revista Hello, 2001), cat si de cea de a doua. Asa se face ca, dupa ani multi de fumat intens, Kate a reusit sa se lase de aceste obicei extrem de nociv, in conditiile in care tigara devenise oarecum un trademark al ei.

Citeste continuarea articolului in numarul de decembrie al revistei VIVA!
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton