Iulia Albu - O mama de nota 10

 Revista VIVA
.

Iulia AlbuIn maxim o luna, Mihai Albu va trebui sa se gandeasca serios la noi modele de pantofi. Sotia sa, Iulia, o va aduce pe lume pe Mikaela, care, mai mult ca sigur, va mosteni pasiunea pentru moda a mamei sale.

Era o dimineata neobisnuit de calduroasa, prima dupa o saptamana ploioasa, cand am plecat catre atelierul lui Mihai Albu, pentru a ma intalni cu Iulia. O sunasem cu o ora inainte, crezand ca femeile insarcinate se trezesc greu. Nu imi inchipuiam ca, de cand este insarcinata, se trezeste zilnic la 6 dimineata, dupa un somn de trei-patru ore pe noapte. Stiam despre ea ca arata neobisnuit de bine pentru o femeie care urmeaza sa nasca, ca este avocat si ca a fost implicata, fara voia ei, intr-un mic scandal cu o fosta amica, Monica Columbeanu (asociere de care Iulia nu este incantata defel). De asemenea, intrasem pe site-ul proaspat lansat al lui Mihai Albu si observasem si eu, ca toata lumea, asemanarea izbitoare dintre modelul ce poza in ipostaze incendiare si sotia designerului de pantofi. Cu aceste ganduri in minte am intrat in atelierul ticsit de pantofi, unde ma astepta (da, eu am intarziat!) o Iulia foarte bine dispusa. Purta o rochie conceputa de ea si o pereche de pantofi creati de sotul ei. „Eu nu port decat pantofi creati de el, a punctat ea. Ne-am asezat pe canapeaua aflata nu departe de biroul din care Mihai isi organiza afacerile si am stat de vorba aproape o ora.

Insarcinata in sapte luni, Iulia face parte din tabara femeilor pentru care venirea pe lume a unui copil este un miracol, oricat de mare ar fi sacrificiul. „Pentru mine e o experienta minunata, chiar daca in primele luni nu m-am simtit foarte bine. E un miracol sa aduci pe lume o alta viata. S-a ingrasat, ce-i drept, 9 kilograme, dar asta nu inseamna nimic atunci cand greutatea initiala este de 50. Vechile sutiene nu-i mai vin defel, mersul la evenimente a inceput sa o deprime din cauza ca hainele n-o mai incap, nu mai poate purta rochii pe talie. Cu toate astea, nu considera ca sarcina a uratit-o. Iar hainele nu-s tocmai o problema, dat fiind ca ea este cea care le concepe. Inainte sa afle ca va avea un copil, isi facuse aproape 20 de tinute, pe care urma sa le poarte tot sezonul.

Citeste continuarea articolului in numarul de august al revistei VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton