Intrebari din dragoste

 Revista VIVA
.

Ce e dragostea? Unde o gasim? Cum o pastram? Cat suferim dupa ce o pierdem? Cum o recucerim? Cum o pastram din nou? Cand cedam?

Cristina Stanciulescu
Cristina Stanciulescu Redactor-sef VIVA!

Cat compromis e in iubire? De ce as fi geloasa? El e gelos? De ce e? De ce nu e? Cat conteaza banii? Cati ani pot sta cu cineva? Suntem nascuti monogami? De ce inselam? Ce facem cu regretele? E mai bine sa fim iubite sau sa iubim? Se vede cat sunt de fericita? Cat de mult iubim ideea de iubire? Ce fac cand ma simt singura, desi sunt cu cineva? Singuratatea in doi e mai rea decat singuratatea unuia? Ce fac acum cu copilul? Pe cine iubeste el mai mult, pe mami sau pe tati? Ce-i spun copilului? Ce fac cu mine? Cum imi pastrez demnitatea?

Cum imi ascund suferinta? Cum sa-mi refac viata? Cu cine ar trebui sa ma intalnesc? Ma va suna? Sa-l sun inapoi? Sa accept? Sa-i spun cat imi e de bine cu el? Sa merg mai departe? Sa visez? Sa spun „Da'? Cum sa nu gresesc?

Cand sa tac si cand sa vorbesc? De ce plang? Cand se va termina? De ce nu mai seamana cu cel din trecut? Unde am gresit? Pot sa repar? Ii mai dau o sansa?

Raspunsurile, in acest numar. In fiecare pagina. Citeste VIVA! dedicata iubirii! Vedetele si-au deschis sufletul, noi am consemnat sentimentele.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton