In culisele emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani"

 Revista VIVA
.

Am mers in „inspectie la matinalul prezentat de Razvan si Dani la Antena 1. Eu nu tin sa folosesc cuvinte pompoase, dar Dani si-a avertizat colegii de platou: „ne pozeaza domnii, macar sa creada ca muncim.

Intr-o buna zi a trebuit sa ma trezesc foarte devreme pentru a ajunge la „Neatza cu Razvan si Dani. Cu aceasta ocazie descopar ca la 6 dimineata nici nu-mi bate inima. Intr-o ora si jumatate ajung la o concluzie dezarmanta: in vreme ce eu faceam eforturi sa ma trezesc, in celalalt capat al orasului o echipa intreaga era in picioare dinainte sa se lumineze.

Razvan si Dani

Culmea e ca oamenii mai si zambeau necunoscutei care se strecura printre ei, impiedicandu-se de fire cu o cafea in mana. Nu reusesc sa savurez cafeaua, caci de fiecare data cand aud „mai sunt 5 minute, mai sunt 3 minute, simt un gol in stomac, ca si cum ar urma sa dau bacalaureatul in direct.

Daniela Crudu se vantura pe hol in outfit-ul „periculos care a consacrat-o, citind o revista. O aparitie usor prea vie pentru ochii mei matinali, inca neobis-nuiti cu imagini sclipitoare. Este mult mai tacuta decat imi inchipuiam, ba chiar m-as hazarda sa spun ca pare timida daca nu as intui ca toata lumea ridica din spranceana la citirea acestei fraze. Razvan nu e tacut deloc, glumeste cu toata lumea, iar Dani este ceva mai sobru.

Citeste continuarea articolului in numarul de iunie al revistei VIVA!
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton