Horoscopul lunii septembrie 2016

 Florentina Liutic
.

FECIOARĂ 24.08-22.09

Poți ajunge ușor în posesia unor sume de bani, în ciuda oboselii și a unui consum exagerat și inutil de energie. Dispui de o minte strălucită capabilă de analize și idei elaborate. La birou, de exemplu, e posibil să reușești să te arăți util întregii echipe. Norocul și oportunitățile nu te ocolesc în carieră.

 

 

Horoscope-3-768x656-1

 

BALANȚĂ 23.09-23.10

Este timpul să-ți pui ordine în afaceri. Analizează situația existentă, trage concluzii și ia măsuri. Fii pregătit să faci față unor probleme imprevizibile. Totul depinde de tine și de modul în care acționezi. Treci printr-o perioadă benefică în carieră.

 

SCORPION 24.10-22.11

Te-a copleșit pesimismul și ai tendința de a vedea în jur doar ce e mai rău. Luptă cu apatia care te încearcă. Există în preajma ta persoane care îți doresc binele și sunt îngrijorate pentru tine. Ascultă-le sfaturile și prețuiește-le!

 

SĂGETĂTOR 23.11-23.12

Este o perioadă bună pentru a-ți consolida relația de dragoste. Timpul pe care îl vei petrece împreună cu ființa iubită îți va da ocazia să îmbini utilul cu plăcutul. Te simți bine în pielea ta, iar acest lucru se vede. Trăiești momente de bucurie.

 

CAPRICORN 24.12-20.01

Dacă dorești ca ceilalți să te asculte cu interes, ar trebui să îi lași și pe ei să vorbească. Dacă mono-polizezi discuția, îi vei plictisi și te vei simți și tu prost. Ia acest exemplu și aplică-l și în viața de cuplu. Învață să-ți asculți partenerul de viață.

 

VĂRSĂTOR 21.01-18.02

Partenerii de afaceri se vor dovedi neserioși. Caută să îți confirmi întotdeauna întâlnirile cu cel puțin o zi înainte pentru a evita eventualele neînțelegeri. Procedând astfel vei avea doar de câștigat și te vei alege cu o agendă foarte bine organizată.

 

PEȘTI 19.02-20.03

Relațiile cu unii prieteni pot avea de suferit, iar energiile lunii pline te vor aduce în fața unei decizii de a rupe o relație de prietenie. Pune în balanță calitățile și defectele amicilor tăi și ia o hotărâre corectă. Nu lua decizii de moment.

 

BERBEC 21.03-20.04

Evenimentele recente din viața ta te-au determi-nat să iei decizii majore cu privire la viitor. Te bazezi pe instinct și crezi că vei face față cu brio noilor situații. Ai mai multă încredere în tine. Lucruri frumoase urmează să ți se întâmple.

 

TAUR 21.04-21.05

Sunteți într-o dispoziție prea bună și trebuie să aveți grijă să nu iscați certuri cu cei dragi. Îi puteți deranja cu o atitudine nepotrivită. Nu uitați că starea aceasta este una trecătoare și nu vă puteți permite să supărați ființele dragi.

 

GEMENI 22.05-21.06

Ești pregătit pentru noi provocări și abia aștepți să o iei de la capăt. Privești totul ca pe un nou început din care speri să ieși câștigător. Fii prudent! Nu întotdeauna se întâmplă ceea ce îți dorești și riști să fii dezamăgit ulterior.

 

RAC 22.06-22.07

Deseori te atașezi fix de cine nu trebuie. Ai încredere prea mare în oameni și riști să suferi inutil din pricina lor. Invață să privești lucrurile mult mai detașat și fii mai rezervat în privința prietenilor. Poți fi amăgit foarte ușor.

 

LEU 23.07-23.08

Treci printr-o perioadă foarte aglomerată la birou. Colegii încearcă să-ți sară în ajutor, motiv pentru care îi apreciezi din tot sufletul. Asigură-te că le mulțumești pentru eforturile lor și oferă-le la rândul tău sprijinul, s-ar putea să aibă nevoie.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton