Gabi Szabo - Viata inseamna miscare

 Revista VIVA
.

Desi trenul i se pare un mijloc de transport foarte romantic, Gabi Szabo (35) prefera sa foloseasca avionul pentru a putea participa la cat mai multe proiecte de dezvoltare a sportului romanesc. Iar cand are timp liber adora, desigur, sa alerge…

Gabi SzaboBuna, Gabi! Cand te-am sunat, tocmai aterizasesi de la Barcelona. Ce ai facut acolo? Stiu ca esti implicata in foarte multe proiecte in aceasta perioada.
Ai intuit foarte bine, la Barcelona am fost plecata pentru unul dintre proiectele pe care le dezvolt in prezent. Intr-adevar, acum am multe planuri in derulare. Pe scurt, toate proiectele mele converg catre aceleasi doua mari obiective: introducerea unei educatii sportive, mai bine zis a unei culturi sportive de masa in Romania si descoperirea, iar mai apoi promovarea sportivilor nostri talentati. In fond, cele doua obiective sunt strans legate: atragerea cat mai multor copii, de la cele mai mici varste, catre activitati sportive va conduce, mai tarziu, la nasterea unor mari campioni.

Esti vicepresedinte al Federatiei Romane de Atletism, membru in comisia de femei a International Association of Athletics Federations, coordonator al campaniei „Sport pentru Viata' si membru in Biroul Executiv al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. Esti in plina forma si nu te lasi pana nu realizezi ce ti-ai propus.Aceasta determinare provine din formatia ta de sportiv de performanta?
Cu siguranta! Sportul de performanta m-a modelat si m-a transformat in omul care sunt acum. Ambitia si perseverenta m-au caracterizat intotdeauna, insa prin sport am invatat sa fiu mult mai calculata si mai organizata cu timpul si cu resursele mele. Sportul te intareste, iti da o vointa de fier, iar atletismul, fiind individual, te invata ca doar prin fortele proprii poti ajunge acolo unde iti doresti.

Citeste continuarea articolului in numarul de ianuarie al revistei VIVA!
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton