Femei puternice, femei frumoase

 Revista VIVA
.

Aceasta este tema numarului de august, daca vrei, sau ideea de la care am plecat.

Cristina Stanciulescu
Cristina Stanciulescu, Redactor-sef VIVA!

Nu dorim sa mai crestem si noi temperatura de afara, este suficienta canicula (vorbesc de zilele cu soare, nu de cele cu furtuni ca la Tropice), dar s-ar putea intampla asta atunci cand vei deschide revista si le vei vedea pe Andreea Raicu, Paula Seling sau Andreea Banica in costume de baie mai mult decat sexy. Sau cand o vei admira pe Carmen Bruma in culori electrice sau pe Lady Gaga imbracata doar in… titluri de ziare.

O vei iubi pe Angela Gheorghiu, pentru ca te face mandra ca esti romanca si pentru ca primeste ovatii la scena deschisa cu a sa „Traviata la Covent Garden, de unde vei citi un reportaj. Am fost acolo si am aplaudat-o la randu-ne. Este un numar dedicat caldurii. Da, ai inteles bine, caldurii, dar a celei simtite in inima, atunci cand spui „da, asa cum au facut capetele incoronate ale Suediei, dar si vedetele de la noi (Lucian Viziru sau Alex Velea), casatorii de la care avem fotografii minunate.

Si, de va ard palmele, e vina noastra. Pentru ca lista celor care s-au casatorit nu este mica. Citeste despre Penelope Cruz si Javier Bardem, Emily Blunt si John Krasinski si Megan Fox si Brian Austin Green. Traieste un august fierbinte, asa cum meriti si rasfata-te asa cum nu a mai facut-o nimeni pana acum, pentru ca si tu esti o femeie puternica, o femeie frumoasa.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton