Exclusiv pentru VIVA! - Dan Negru, cu Dara si Codruta

 Revista VIVA
.

Il stim de ani de zile! Emisiunile sale au ratinguri mari, e atat de jovial si de bine crescut incat ai senzatia ca e prietenul tau cel mai bun, ca, daca tu il cunosti, evident te cunoaste si el. Si totusi… ce stim cu adevarat despre el? Mai nimic. Ei bine, acest lucru e pe cale sa se schimbe: in exclusivitate pentru VIVA!, Dan Negru (39) le prezinta pe Codruta (30) si Dara (8 luni).
 

Dan, Codruta, Dara NegruMi se pare mie sau esti cam emotionat cand o tii pe Dara in brate?
Uite, ca sa-ti pot raspunde la intrebari am sa i-o dau mamei ei in brate… Sincer, inca nu m-am obisnuit si, pe zi ce trece, descopar alte senzatii, alte emotii. Adeseori cand auzeam povesti de la altii despre copii ma plictiseam, dar cand vine vorba de al tau, totul se schimba. Inainte ma amuza vorba lui Woody Allen care spunea: „Mie-mi plac copiii atunci cand plang pentru ca intodeauna vine cineva si-i ia de acolo. Dar acum, cand e vorba de al meu, parca nu mai e asa de amuzant…

Dar de ce Dara? Ce nume este acesta, de unde vine? Care este istoria lui?
Ca toti parintii, am stat cu o lista lunga de nume in fata vreo cateva luni, lista care s-a tot scurtat. Ne-a placut, pur si simplu. Cautam ceva puternic si, totodata, ceva delicat, ceva romanesc, simplu de pronuntat, care sa se regaseasca si-n numele de familie, Negru… Si, uite asa, am ajuns la Dara.

Dane, ai asistat la nastere? Cum a fost acum 8 luni cand a venit fetita pe lume? Povesteste-mi…
Ohoooo… stii, evenimentele importante din viata noastra s-au intamplat mereu pe ninsori strasnice. A nins de a rupt la nunta noastra si la fel s-a intamplat si la nasterea Darei. N-am avut curajul sa asist la nastere. Desi profesorul Marinescu m-a imbiat mereu, totusi sunt un papa-lapte cand vad halate albe. Si la „Dr. House ma uit doar cu un singur ochi. Insa minutele alea in care am stat si am asteptat o veste din sala de operatie n-o sa le uit vreodata.

Nu stim mare lucru despre tine, cu toate ca esti de atata vreme pe sticla, cum se spune… De ce atata discretie in ceea ce priveste familia ta?
Poate tocmai pentru ca sunt de atata vreme „pe sticla… Fac televiziune din pasiune, nu din dorinta de a aparea prin ziare sau pentru ca lumea sa arate cu degetul dupa mine pe strada. De cativa ani am sansa sa predau cursuri de media in diverse scoli sau facultati si am descoperit acolo zeci de studenti, cursanti care cauta celebritatea prin televizune. Incerc mereu sa le spun ca e o mare greseala, ca televiziunea facuta cu pasiune aduce inevitabil si celebritatea, dar ca nu asta e scopul. Televizunea ii accepta vremelnic pe cei care o folosesc doar pentru propria lor vanitate.

Citeste continuarea articolului in numarul de octombrie al revistei VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton