Emotii de toamna

 ileana
.

Noiembrie este luna in care te rasfatam cu imagini seducatoare din capitalele modei, Paris, Milano, Londra si New York, care ofera spectacol nu numai pe catwalk, ci si in front row, unde celebritatile si muzele designerilor afiseaza cele mai extravagante tinute.

 

Insa pentru  VIVA!, luna aceasta exista inca o capitala importanta: Roma. Locul unde Andreea Marin Banica si Alexandra Dinu au acceptat sa se intalneasca, sa pozeze impreuna pentru VIVA! si sa vorbeasca despre un subiect delicat: „Exista viata dupa divort'. Alexandra este Ambasadorul Fundatiei Pretuieste Viata si imparte experienta ei de mama singura cu toate femeile din Romaniasi din Italia care trec prin experiente similare. A fost un shooting contra cronometru pe strazile orasului, in care cele doua vedete au purtat atat tinute semnate de designeri romani, cat si piese achizitionate intr-o sesiune deshopping fulger in aceeasi zi.

 

 

 Si pentru ca am amintit de designerii romani, in aceasta editie avem din nou  un invitat special: Rhea Costa si-a reluat job-ul de fashion editor la VIVA! si a realizat doua sedinte foto cu totul spectaculoase pornind de la tendintele acestui sezon: un pictorial in care Malvina Cservenschi joaca un rol provocator, „Single & Fabulous', si un pictorial de moda in care materialele fine si transparentele creeaza un fascinant joc al seductiei.

 

 

VIVA! ramane ca de obicei in mijlocul evenimentelor importante si iti ofera un interviu neconventional cu Principele Nicolae, in care acesta vorbeste despre viata la Londra si adaptarea la realitatile romanesti, despre casatorie si noile sale atributiuni la Casa Regala. Nu rata nici fotografiile de la cele mai hot evenimente mondene. Reporterii VIVA! te tin la curent pe Facebook cu toate petrecerile celebritatilor!

Luana Danet

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton