Emilia Clarke – O nouă provocare pentru „Mama dragonilor”

 Florentina Liutic
.

După ce a cucerit o lume întreagă cu rolul războinicei Daenerys Targaryen în „Game of Thrones', luna aceasta Emilia Clarke emoționează cu prestația ei din filmul romantic „Înainte să te cunosc'. Special pen­tru VIVA!, actrița mărturisește cum s-a simțit în această ipos­tază inedită.

 

Emilia Clarke

 

Desemnată cea mai sexy femeie din lume în 2015 de către o celebră publicație pen­tru bărbați, Emilia Clarke și-a văzut suc­cesul profesional completat în mod cât se poate de măgulitor. Până să ajungă în fruntea acestui clasament al frumuseților, actrița care o interpretează pe războinica Daenerys Targaryen în „Urzeala tronu­rilor/ „Game of Thrones își văzuse numele legat aproape exclusiv de acest serial-fenomen, extrem de popular în toată lumea.

 

Luna aceasta, începând cu 1 iulie, avem ocazia să o vedem într-un film romantic în care va juca rolul unei tinere ce are parte de o iubire cel puțin surprinză­toare. „Înainte să te cunosc/ „Me Be­fore You este bazat pe romanul best-seller al scriitoarei britanice Jojo Moyes și reprezintă totodată debutul regizoral al lui Thea Sharrock.

 

Ce te-a determinat să o interpretezi pe Lou? Ți-ai dorit să joci un perso­naj contemporan după experiența deosebită din „Game of Thrones (în care ești Daenerys Targaryen)?

Când am primit propunerea m-am gân­dit că nu pot pierde acest rol și mi-am zis că voi face tot ce îmi stă în putere ca să-l obțin. Deci într-o anumită măsură pot să zic că Lou m-a găsit pe mine, nu eu pe ea. Ceea ce a fost cu atât mai bine, dar e amuzant oricum. Toate ipostazele în care mă vedeți pe marile ecrane sunt foarte diferite de tot ceea ce sunt eu în re­alitate, însă în cazul filmului „Înainte să te cunosc simt că sunt eu însămi, persona­jul îmi seamănă foarte bine. Așa că totul a venit natural.

 

Putem spune că pentru tine filmări­le s-au derulat fără probleme?

Da. Am fost cât se poate de naturală și am putut să fac tot ceea ce mi-am dorit. Thea (n.r. – Thea Sharrock, regizoa­rea filmului) m-a încurajat mereu, a fost atât de bine, niciodată până acum nu m-am mai simțit așa la filmări.

 

Continuarea în numărul de IULIE al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 IULIE.  

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton