Elena Gheorghe - Mai tare ca votca ruseasca - VIDEO

 Revista VIVA
.

Elena Gheorghe (23 de ani) este cea mai mica reprezentanta trimisa vreodata de tara noastra la Eurovision, dar are ambitii mari cu „The Balkan Girls. Nu stie nici macar un cuvant in rusa, insa poate invata destule pana la competitia de la Moscova, din mai.

Elena GheorgheA venit la sedinta foto insotita de sora ei. Doua blonde cu ochii verzi pe care risti sa le confunzi la prima vedere. Elena dormise putin, nu parea sa aiba acelasi tonus ca la ultimul nostru interviu, de acum cateva luni. Pe atunci inca se lupta cu etichetarile gen „Elena, ex Mandinga. Odata cu succesul de la Eurovision, a dat lovitura, reusind sa-si castige identitatea visata si sa fie perceputa ca Elena Gheorghe, dupa cum povesteste incantata chiar ea.

Cand ai aflat ca vei merge la Moscova, ai declarat ca a fost cel mai frumos moment din viata ta. Ce ar insemna pentru tine castigarea concursului?
Daca ar fi sa castig, iti dai seama ca acela ar fi cel mai frumos moment din viata mea. Gan-dindu-ma la Romania, ar intra in istorie, ar fi prima data cand se face Eurovision la noi.

Probabil ar fi o mare problema pentru resursele Romaniei sa facem istorie…
Sunt convinsa ca ar sari multa lume, fiindca e un lucru care nu s-a mai facut la noi si multa lume si-ar dori sa aduca Eurovisionul aici. Nu de asta participam in fiecare an?

Ce sanse iti dai?
Nu pot sa vorbesc despre asta, nu stiu exact cu cine concurez. Important este ca eu sunt optimista si cred in ceea ce cant. Eu merg acolo sa ma simt bine. Mi-as dori foarte tare sa ma clasez in primele cinci locuri, dar nu vreau sa fiu prea stresata de ganduri.

Citeste continuarea articolului in numarul de martie al revistei Viva!

VEZI ELENA GHEORGHE – MAKING OF

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton