Editorialul lunii octombrie - Daddy cool

 Florentina Liutic
.

Se joacă cu păpușile, învață să împletească codițe, sunt sensibili și răbdători, știu să facă diferența între corai și ciclamen și cunosc prințesele din „Frozen. Ei sunt tații de fete, adevărații eroi din viața fiicelor lor – (Mulțumesc, tată, ești cel mai bun din lume!) -, care se pare că au o misiune mult mai complicată decât cea a mamelor de băieți.

 

Cover FB

 

În ediția aceasta, ne-am propus să vă prezentăm câțiva dintre cei mai celebri tați de fete din showbiz. Lista se deschide cu showman-ul momentului, Pavel Bartoș, care a pozat pentru prima dată pe coperta VIVA! alături de întreaga familie: soția sa, Anca, și fiicele Eva (11), Rita (7) și Sofia (1 an și jumătate). Mărturisesc că, știind în câte proiecte este implicat talentatul actor, m-am întrebat nu o dată de unde vin inspirația și energia lui debordantă. Iar acum am găsit răspunsul: timpul petrecut cu fetele lui este combustibilul care îl face să ardă pe scenă la intensitate maximă: „Fetele sunt cel mai important lucru din viața mea. Cu ele, am câștigat toate premiile de interpretare – și Oscarul, și Césarul, și Palme dOr-ul.

 

luana-danet-editorialÎn același spirit răspunde și Andi Vasluianu când este întrebat de fiica lui, Maia: „La nevoie, fac orice pentru fiica mea. Și evident, mă joc cât pot de mult. Mi-am făcut și codițe, la cererea ei, am îmbrăcat și am dezbrăcat păpuși.

 

Se pare că și cel mai puternic om al Planetei, Barack Obama, face orice pentru fiicele lui. După ce a declarat în emisiunea lui Bear Grylls că Sasha și Malia îl consideră „plictisitor, Obama a crescut în ochii fetelor după aventura petrecută în Alaska (acesta nefiind, desigur, singurul motiv pentru care președintele a vizitat regiunea). Așadar, ce nu face un tată pentru fata lui?!

 

 

 

 

 

Luana Dăneţ – Redactor şef Viva!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton