Editorialul lunii iunie - Super Sweet Sixteen

 Florentina Liutic
.

Atmosfera din redacția noastră a fost luna aceasta mai fierbinte ca de obicei. Motivul este unul cât se poate de fericit: revista VIVA! împlinește în iunie 16 ani!

 

luana-danet-editorialLuana Danet, redactor-sef VIVA!


 

 

Și cum am putea sărbători dacă nu împreună cu vedetele care ne-au fost alături în toată această perioadă? Vă dăruim vouă, cititorilor noștri, un proiect realizat special pentru voi cu această ocazie: 10 pagini de colaje, care imaginează o petrecere fără sfârșit, unde șampania și buna dispoziție nu se termină niciodată. Vă invităm să vă bucurați alături de noi și de vedetele care ne împărtășesc experințele lor, ne transmit energia lor, ne inspiră și ne fac martori la cele mai impor-tante momente din viața lor.

 

Astfel de clipe am surprins în această ediție aniversară în trei pictoriale exclusive: Andra și Cătălin Măruță se pregătesc, alături de fiul lor David, de nașterea micuței Eva; Amalia Năstase, însărcinată cu cel de-al treilea copil, declară că următorul pas important în relația ei cu Răzvan este căsătoria; Giulia și Vlad Huidu pozează pentru prima dată alături de cei doi copii ai lor și dezvăluie în premieră numele băiețelului lor de numai o lună, Eduard Mikael. Acestea sunt momentele care ne fac să strigăm „La multi ani, VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton