Editorialul lunii august 2016 - Baby boom

 Florentina Liutic
.

Dacă pe coperta noastră se află din nou o femeie însărcinată, este pentru că, în ultima perioadă, asistăm la un adevărat baby boom în lumea vedetelor de la noi.

 

Andreea Bălan se pregătește să devină în curând mama unei fetițe și a pozat în exclusivitate pentru VIVA!, mândră de experiența pe care o trăiește o dată cu sarcina. Pictorialul realizat pe o plajă din Bulgaria este cu totul special, iar ședința foto a emoționat-o puternic pe artista care nu a mai apărut pe coperta VIVA! de 16 ani, din perioada în care făcea parte din trupa Andre.

 

În timp ce Andreea Bănică, pe care ați văzut-o în exclusivitate pe coperta noastră luna trecută, urmează să nască în curând un băiețel, Amalia Enache va deveni și ea mămică, iar Jojo a anunțat recent pe pagina ei de Facebook că este însărcinată. Ea și actorul Paul Ipate vor deveni în curând părinții unei fetițe.

 

luana-danet-editorialÎn timp ce unele dintre vedetele noastre abia au învățat să schimbe scutece, altele au deja experiență. Sore are o fetiță de 4 luni, Erin, Anda Adam trăiește alături de micuța Evelin (8 luni) bucuria maternității, iar Valentina Pelinel este mămica unui băiețel de aproape două luni, Milan Cristian.

 

Alina Sorescu a devenit din nou mamă în urmă cu trei luni, Ana Raisa fiind a doua fiică a cuplului Sorescu – Ciucu. Acum două luni, Anca Serea a devenit mamă pentru a cincea oară, micuțul Moise alăturându-se fraților săi David, Sara, Noah și Ava. Lista bebelușilor celebri nu se oprește aici: Aylin Cadîr este mama unui băiețel de 10 luni, Pavel, iar Adela Popescu și Radu Vâlcan au un băiețel de 1 lună, Alexandru.

 

Vă invit pe pagina de Facebook a revistei VIVA! și pe viva.ro pentru a ghici care dintre vedetele amintite mai sus vor face subiectul unei viitoare coperte.

 

 

 

Luana Danet, Redactor-sef Viva!

 

Andreea BanicaAndreea Banica

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton