Editorial iulie 2014: Efectul Viva!

 Florentina Liutic
.

Dacă vreţi să ştiţi retrospectiv cât de mult a plouat în ultimele circa două luni, nu e nevoie să contactaţi ANM, redacţia VIVA! vă poate oferi toate informaţiile necesare.

 

Oana

Oana Popoiag, Redactor-sef adjunct

Am fost cu ochii pe prognoză zilnic, mai ceva ca specialiştii în agricultură, însă cu speranţe opuse acestora: să nu plouă la petrecerea VIVA!. Obsesia noastră cu ploaia e deja antologică. Am putea chiar, urmând modelul „10 facts about Chuck Norris, să creem „10 facts about VIVA! Party, care să înceapă negreşit cu „La petrecerea VIVA! nu plouă niciodată.

 

Ei bine, pentru prima dată în istoria de 15 ani a acestui eveniment vremea nu a fost atât de prietenoasă precum speram (deşi menţionez că ploaia s-a înteţit la sfârşitul serii), însă asta nu s-a văzut în fotografii. În paginile dedicate party-ului veţi putea admira, cum v-am obişnuit, ţinutele strălucitoare ale vedetelor, dar şi momentele spontane „furate de obiectivul fotografului Vali Bărbulescu, precum şi un material special despre culisele petrecerii.

 

Emoţia VIVA! a fost înlocuită, la doar câteva zile după, de emoţia meciului dintre Simona Halep şi Maria Sharapova, căruia i-am rezervat câteva pagini în revistă. După o perioadă atât de tensionată, ne-am dat seama brusc că e vară şi am invitat-o pe Andra la piscină, pentru o mică pauză înaintea unei veri extrem de ocupate.

 

Vă doresc o vară fără emoţii!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton