Dragoste la vremea crizei

 Revista VIVA
.
Cristina Stanciulescu
Cristina Stanciulescu Redactor-sef VIVA!

Oriunde ma duc, cu oricine ma intalnesc, ajung inevitabil la discutii legate de cum suntem, ce ne lipseste, cum ar trebui sa fim. Exista, chiar si in aceasta lume sclipitoare a revistelor colorate, cum le-ar spune Badea, o nemultumire legata de calitatea lucrurilor, a oamenilor…

S-ar zice ca pe cei din aceasta lume, nici criza si nici scranteala vremurilor nu ii pot atinge, dar nu e asa. Intalnesc oameni cu multi bani, profund afectati, aud pe altii nu neaparat atat de avuti vituperand impotriva sistemului si mi-e clar ca, pe undeva, criza se apropie de un punct periculos. Si nu ma refer aici numai la cea financiara.

De aceea, l-am invitat pe Florin Chilian sa ne spuna care este parerea lui despre toate acestea (o poti citi la pag. 26 si vei vedea ca e destul de spumoasa, cel putin la nivel de limbaj). Ne-am intrebat cu ce seamana aceasta perioada si, dupa ce am vorbit cu actorii si regizorii unuia dintre cele mai amuzante filme despre „Epoca de Aur (pag. 30) am aflat ca… nu seamana cu nimic din ce stiam. Insa oricum am trai si orice ni s-ar intampla, un lucru ramane la fel de frumos ca intotdeauna: iubirea. Chiar si la vremea crizei.

Steffi Graf si Andre Agassi depun marturie (pag. 50) , cateva cupluri de la Hollywood la fel (pag. 56), chiar si Iulia Vantur si Marius Moga, care traiesc poate cea mai nabadaioasa dragoste de pe la noi. Ca e furtunoasa, linistita, adanca sau doar de moment, iubirea ramane o solutie. Asa cum a fost de cand lumea. O lume care parca intotdeauna a fost, intr-un fel sau altul, in criza…
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton