Diana si Claudiu Niculescu - Primele fotografii cu David

 Revista VIVA
.

Diana (31) si Claudiu (33) petrec prima vacanta in familie, alaturi de micutul David (5 luni). Inainte de a pleca la munte pentru petrecerea sarbatorilor, cei doi ne-au primit la ei acasa, in Pipera, pentru un pictorial in exclusivitate.

Diana Munteanu, Claudiu Niculescu, DavidO sedinta foto cu un bebelus este intotdeauna o surpriza si o provocare. Niciodata nu stii daca micutul va rade, va plange sau pur si simplu va adormi. David a preferat sa se joace cu o minge pana cand, in cele din urma, a adormit. L-am asteptat sa se trezeasca si am fost tot timpul cu ochii pe ceas, deoarece Claudiu trebuia sa se intoarca de urgenta la Saftica in cantonament. Cu Diana am reusit sa ma intalnesc ulterior pentru un interviu la o ceasca de ceai.

Iti multumesc ca ai acceptat sa facem interviul fata in fata. Stiu insa ca esti cu gandul la David. Cum este sa stai departe de copilul tau?
Stau cu grija, imi vine sa sun din cinci in cinci minute sa vad ce face. Inainte sa raman insarcinata, cand auzeam povesti cu sentimentul matern care este unic, ziceam ca toate mamele exagereaza. Dar intr-adevar, este un sentiment pe care nu poti sa-l compari cu niciun alt sentiment. Traiesti foarte multe bucurii in viata, dar niciuna nu e ca asta. E aparte, diferit de dragoste, de dor, efectiv e altceva. Uite, si in acest moment imi este foarte dor de el.

Esti o mama posesiva?
Nu am plecat niciodata mai mult de cateva ore de langa el, nu stiu cum va fi cand voi fi nevoita sa plec mai multe zile. Cert este ca deocamdata nu sunt pregatita, de aceea il si luam la munte cu noi de Revelion.

E prima vacanta dupa multa vreme. In vara nu ati avut vacanta, pentru ca ai nascut… Ce planuri aveti?
Claudiu are niste vacante foarte scurte, de doua saptamani maximum, asa ca suntem hotarati sa profitam de prima vacanta in familie. Vom fi la munte, mai vin si cativa prieteni, vor mai fi inca 3 sau 4 bebelusi, am inchiriat un minihotel.

Cum reusiti sa aveti o viata de familie normala? Stiu ca in cantonament Claudiu nu are voie nici sa vorbeasca la telefon…
De vorbit la telefon, vorbim. Dar, intr-adevar, anul acesta a fost foarte incarcat, ne-am vazut doua zile pe saptamana acasa. Cu toate astea, David il recunoaste si numai daca il pun pe speaker la telefon. Iar eu am inteles programul lui Claudiu demult, m-am obisnuit cu ideea…

Citeste continuarea articolului in numarul de ianuarie al revistei VIVA!

VEZI PRIMELE IMAGINI CU DAVID.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton