Diana Dondoe - Primul pictorial acasa, la New York

 Revista VIVA
.

Diana Dondoe, celebrul top model stabilit in SUA, locuieste in Manhattan alaturi de prietenul ei, Andrew. Vedeta ne-a dezvaluit universul ei, in care obiectele autentice romanesti se imbina perfect cu piese de arta moderna.

Diana DondoeNu pot sa nu te intreb cum de ai ales sa-ti prezinti in exclusivitate pentru Viva! locuinta din New York si nu in House & Garden, Arhitectural Digest sau alte reviste recunoscute pe piata internationala?
Locuinta din New York urmeaza sa fie fotografiata in revistele din America si Europa. Dar abia acum o luna am terminat complet apartamentul si, atunci cand Viva! mi-a cerut sa prezint casa, mi s-a parut potrivit si firesc sa fac acest lucru pentru o revista din Romania, pentru ca cele mai frumoase lucruri din apartament imi amintesc de tara mea.

Zona aleasa este preferata ta din New York?
Cred ca da. Apartamentul este pe o strada foarte linistita, unde aproape ca nu e trafic si avem un mic parc in fata. Este chiar in inima Down Town Manhattan, un loc foarte trendy in acest moment, exact acolo unde Soho, China Town, Little Italy si Lower East Side se intrepatrund.

Cat de greu este sa-ti gasesti locuinta de vis intr-o asemenea metropola?
Stiu ca pentru foarte multa lume este destul de complicat. Eu am avut intotdeauna noroc, am stiut ce vreau si ce caut. Nu a fost primul apartament pe care l-am vazut, am mai vizionat cateva, dar asa, intr-o doara. Nu vroiam sa cumpar, ci sa vad cam ce e pe piata, cat costa… Am gasit acest apartament acum doi ani, printr-un mic Google, pentru ca stiam strada pe care vreau sa locuiesc si acesta era singurul apartament de vanzare!

Obiectele de interior „made in Romania au o poveste aparte… poti sa ne-o impartasesti?
Aceste obiecte sunt, de fapt, patru lazi de zestre autentice, o bancheta pictata, lunga de vreo trei metri, un trunchi de copac scobit, care probabil a fost folosit pentru a depozita alimente, si scaune romanesti ciobanesti. Daca nu aveam obiectele din Romania, apartamentul ar fi ramas un loc frumos, modern, cu aragaz, cuptor si gadgeturi de ultima generatie, dar impersonal. Obiectele autentice romanesti dau farmec locuintei, mai ales ca fac parte din universul meu.

Citeste continuarea articolului in numarul de mai al revistei Viva!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton