Destinatiile preferate de vacanta ale vedetelor

 Revista VIVA
.

Unde se duc celebritatile in vacanta? Desigur, in cele mai exclusiviste, nonconformiste si elitiste locuri de pe Pamant. Iata unde trebuie sa te duci si tu daca vrei sa iei masa cu Nicole Kidman, sa te intalnesti la SPA cu Sharon Stone sau sa faci plaja in acelasi loc ca si Rod Stewart.

Ashton Kutcher, Demi MooreIn oraselul din sudul peninsulei Baja California, lucrurile functioneaza dupa principiul „what happens in Cabo, remains in Cabo – ceea ce e bine de stiut dat fiind faptul ca acest hot spot al hedonistilor este celebru pentru viata sa de noapte legendara.

In plus, avantajul este ca poti veni aici oricand, temperatura fiind moderata tot anul (singurul inconvenient meteorologic ar putea fi furtunile tropicale ocazionale de la sfarsitul anului).

Sfat de la noi: consulta cele mai avizate reviste si bloguri de moda, creeaza-ti o garderoba oh-so-sexy si urca-te in avion. Vedetele sunt deja acolo!

Citeste continuarea articolului in numarul de martie al revistei VIVA!
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton