Curajul e un lucru foarte mare

 Revista VIVA
.

Nu-i usor sa-ti iei viata de la capat, nu-i usor s-o salvezi pe a altora, nu e usor sa lupti pentru a ajunge cat de sus se poate si nici sa cuceresti lumea. Cu toate acestea, am scris in acest numar despre femei care au reusit sa-si asume un asemenea curaj.

Cristina Stanciulescu
Cristina Stanciulescu Redactor-sef VIVA!

M-a impresionat Coco Popescu, cea care, la 16 ani, a cucerit la modul propriu inaltimile Planetei, Everestul fiind urmatorul varf al carierei sale de alpinista. Si, dupa Everest, ce va urma? – ma intreb de fiecare data, visand la alte provocari pe care omul sa le poata invinge.

Paula Herlo este o alta vedeta in fata careia iti scoti palaria: a initiat atatea campanii in urma carora au fost salvate vieti omenesti, incat, cunoscand-o, ajungi sa te intrebi: eu ce fapta buna am facut azi?

Inna, vedeta care se afla pe coperta, isi merita locul fara doar si poate. A cucerit lumea, Internetul, scena, topurile. Cand o vezi, atat de fragila si de copilaroasa, n-ai zice ca numai una dintre piesele ei are aproape 25 de milioane de vizualizari pe Youtube (la ora la care scriu). Este o adevarata vedeta internationala, este idolul noii generatii all over the world. Cand am intrebat-o despre succesul sau, mi-a raspuns cu simplitate ca a ajuns aici datorita unui efort imens, obositor. Cu toate acestea, nimic nu-i place mai mult decat aceasta oboseala. Hm… Raspunsul ei nu e unul tipic romanesc, nu crezi? Poate, tocmai de aceea, succesul sau a trecut granitele.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton