Cupluri celebre - Retete de supravietuire in iubire

 Revista VIVA
.

Viata in cuplu nu este usoara nici pentru vedete. Cele mai norocoase staruri au castigat proba timpului si ne impartasesc secretul relatiei lor de succes.
 

Andreea Marin Banica si Stefan Banica

Andreea: „Ne-am casatorit acum 5 ani si e cea mai plina experienta a vietii pentru mine, ca femeie. De Stefan ma leaga o dragoste matura, ne-am cunoscut dupa ce fiecare trecuse prin lectii de viata si asta ne-a ajutat sa depasim necunoscutele care poate ar fi fost piedici reale in intelegerea noastra reciproca, daca ne-am fi aflat la o alta varsta, cu mai putina experienta traita deja. Am ras mult impreuna in acesti ani, am calatorit hai-hui in locuri visate si nebanuite, am ridicat impreuna o casa, am plantat si pomi, am trait emotia suprema cand ne-am tinut prima data fetita in brate, ne-am sprijinit reciproc, construind impreuna si cunoscand intelesul vorbei … 5 ani pentru care ii multumesc lui Dumnezeu!”

Stefan: „La inceputul relatiei noastre am auzit atatia care nu ne dadeau nici o sansa, asa ca ne-am gandit sa le facem in ciuda.”

Andreea Marin Banica, Stefan Banica

Citeste continuarea articolului in numarul de februarie al revistei VIVA!

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton