Cristina Rus - Primele poze cu Dragos, fiul ei de doua luni

 Revista VIVA
.

La doar doua luni dupa ce a nascut, Cristina Rus (29) este in forma maxima. Nu isi doreste inca sa revina pe scena si nu pentru ca, asa cum au scris ziarele, sotul ei, omul de afaceri Dragos Bilteanu (33), i-ar fi interzis acest lucru. Pur si simplu ea prefera sa se dedice in totalitate fiului ei, Dragos Junior.

Cristina RusAm intalnit-o pe Cristina Rus pe terasa unui restaurant din parcul Herastrau, unde obisnuieste sa ia masa. Poarta un tricou alb, blugi skinny si o pereche de sandale mov de lac cu tocuri extrem de inalte. Este complet neschimbata si nu pare sa aiba nici macar un kilogram in plus dupa nastere. „Sunt pretentioasa la mancare, dar nu mananc mult, spune Cristina si isi comanda salau Meunier cu cartofi natur si un fresh de portocale. Incepem sa vorbim, iar Cristina este o companie atat de placuta, incat ma cuprinde teama ca reportofonul meu nu are destula memorie pentru a inregistra tot ce imi spune. O ascult ochi si urechi, mai ales pentru ca este pentru prima data cand lipseste de acasa mai mult de o ora si deja ii este dor de micutul Dragos.

Traiesti o poveste ca-n filme: esti tanara, celebra, bogata si ai un copil minunat. Cum s-a intamplat de ti s-a indeplinit visul?
Mi-am dorit foarte mult sa am un copil si un barbat pe care sa-l iubesc din tot sufletul si se pare ca atunci cand iti doresti ceva foarte mult si te rogi la Dumnezeu sa ti-i dea, o sa primesti.

Cum e sa fii mamica?
E superb! E un sentiment unic pe care nu poti sa-l traiesti decat cand ai copilul tau. Sora mea, care locuieste in Italia, a nascut inaintea mea cu patru luni si noi i-am botezat fetita. Eram foarte emotionati, eu eram insarcinata, dar cand a venit copilul nostru a fost un sentiment mult mai profund, mai intim. De atunci suntem de nedespartit.

Ai fi putut sa mergi la o clinica in strainatate, asa cum fac majoritatea vedetelor, dar ai nascut in Romania…
Da, intr-adevar, lumea in Romania nu are incredere in spitale. Eu cred ca ar trebui sa se documenteze foarte bine si sa stie ca si la noi sunt clinici foarte bune. Noi am vizitat mai multe clinici private si de stat, am vorbit cu personalul, am vizitat sala de nasteri, am fost atenti la fiecare pas pe care urma sa-l facem si am ales MedLife si pe doctorita Roxana Constantin. Mi s-a parut clinica cea mai buna.

Tu inainte erai o femeie independenta, iar acum schimbarea este foarte mare, te-ai transformat intr-o femeie de casa…
Da, asa este, inainte nu-mi placea sa mi se spuna ce sa fac. Dar cred ca atunci cand iubesti si barbatul de langa tine te iubeste si te protejeaza, pur si simplu lasi totul la o parte si incepi sa pui suflet, sa tii la familia ta si nu sa te gandesti cum sa aduci bani acasa. Mi se pare normal ca barbatul sa aduca bani acasa si femeia sa se ocupe de camin, de copii.

Citeste continuarea articolului in numarul de iulie al revistei VIVA!

VEZI CRISTINA RUS – MAKING OF

 Vezi si alte articole despre Cristina Rus:

Amfitrion – Cristina Rus

Cristina Rus – galerie foto 1

Cristina Rus – galerie foto 2

Cristina Rus – Un nou inceput

Cristina Rus – Making of (video)

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton