Cristina Cepraga - Femeia fatala vs. blonda inocenta

 Revista VIVA
.

A participat la Festivalul de Film de la Berlin, a fost ceruta de sotie la Nisa, filmeaza la Bucuresti si este cu gandul la Roma. Intr-un decor romantic, Cristina Cepraga povesteste in exclusivitate pentru VIVA! ce gust are viata de actrita.

Cristina CepragaSuntem la etajul al 19-lea, in apartamentul prezidential al Hotelului Intercontinental, unde cineva fredoneaza celebrul refren al lui Edith Piaf „Quand il me prend dans ses bras / Il me parle tout bas, / Je vois la vie en rose…' Este Cristina Cepraga (32), care are toate motivele sa vada viata in roz: anul acesta a fost invitata pentru prima data la un festival important de film, cel de la Berlin, iar iubitul ei, James Goodwin, a cerut-o de sotie.

Femeia pe care o am in fata nu mai are absolut nimic din adolescenta Kitty care parasea Romania in urma cu 7 ani pentru a se arunca in nebunia aventurii vietii de actrita in Italia. „Roma este cea mai buna alegere pe care am facut-o de cand ma stiu', imi spune ea in timp ce imi arata pe MacBook Air trailer-ul filmului italian in care joaca rolul unei poloneze si care a fost proiectat intr-o sectiune speciala a Festivalului de Film de la Berlin.

Intre timp, Kristina nu sta locului o clipa: raspunde la telefoane, fumeaza, da mesaje, scoate din valiza accesoriile pe care le-a adus pentru sedinta foto – constat cu aceasta ocazie ca ii plac pantofii Marc Jacobs – imi arata o revista de cinema din Italia in care a aparut de curand. O urmaresc cu privirea, iar look-ul ei este insasi definitia feminitatii: de la fusta creion care ii subliniaza trupul clepsidra, la rochia bijuterie creata de Doina Levintza pe care ar fi trebuit sa o poarte pe covorul rosu al Festivalului de la Berlin, Cristina reuseste sa surprinda in fiecare moment, ramanand insa aceeasi.

Citeste continuarea articolului in numarul de martie al revistei VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton