Cristian Mungiu si lucrarea de control

 Revista VIVA
.
Cristina Stanciulescu
Cristina Stanciulescu Redactor-sef VIVA!

Am sa-ti povestesc o intamplare care mi-a ramas in suflet si mi-a intarit convingerea ca oamenii mari sunt, in primul rand, modesti si plini de bun-simt.

In acest numar, ti-am pregatit un proiect special: am invitat cateva vedete sa completeze cu mana lor un fel de fisa personala a ambitiilor, dorintelor, dar si a sperantelor legate de anul in care intram.

Primul pe care l-am contactat a fost Cristian Mungiu. Aveam pagina de completat in geanta cand l-am intalnit la un eveniment monden. I-am explicat despre ce este vorba, m-a privit cu interes si m-a intrebat care e termenul limita, pentru ca el avea sa plece in Argentina pentru o saptamana, iar avionul urma sa decoleze in 2 ore. L-am rugat sa scrie chiar acolo, pe loc.

A luat hartia, s-a asezat undeva in spate si urmatorul sfert de ora l-a petrecut facandu-si „temele pentru VIVA! L-am urmarit discret, dintr-o parte, impresionata de seriozitatea cu care scria „lucrarea de control pentru cititorii VIVA! Mi-a inmanat rezultatul, a zambit si-a luat ramas-bun de la cei cu care nici nu apucase sa schimbe doua vorbe si a plecat la aeroport. Nu m-a intrebat nici daca e coperta si nici nu m-a rugat sa folosesc o fotografie care sa-l avantajeze. I-am dat pe loc nota 10, gandindu-ma ca, daca as fi putut sa-l premiez atunci, pe loc, cu un „Palme dOr pentru comportament, nu as fi ezitat nici o secunda.

PS: Multumesc tuturor vedetelor care au acceptat inedita noastra propunere (pag. 32).

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton