Copii, copii, copii

 Revista VIVA
.
Cristina Stanciulescu
Cristina Stanciulescu, Redactor-sef VIVA!

E clar. Suntem depasiti! Asistam la un nou baby boom, asemanator celui din 2006. Vorbesc despre vedete, desigur.

Ele vor copii. Si ii fac. Apoi, mandre de ei, ii arata lumii. Ma intreba cineva odata de ce si-i expun, de ce fac shootinguri, de ce tin neaparat la coperte si imagini in reviste. Am explicat, si nu o data…

Cu riscul de a ma repeta, iata, raspund. Fiecare dintre noi avem colegi si prieteni. Ce fac ei atunci cand devin parinti? Fotografii cu nou-nascutul. Si te asalteaza la birou sau la masa cu bucuria lor exprimata in imagini. Au pe telefonul mobil (ca si mine, recunosc) poze si scurte filmulete: acum gangureste! Aici a zis „mama! Uite cum a inceput sa mearga…

Unii dintre ei ma intreaba discret daca stiu vreun redactor-sef al unei reviste pentru parinti, pentru ca ar vrea sa trimita cele mai reusite fotografii, sa le vada o lume intreaga! Si daca oamenii obisnuiti ca mine sau ca tine, vor sa arate lumii ce frumosi copii au, de ce mai intrebam despre vedete? Nu-i asa ca raspunsul e simplu? Si de ce prefera VIVA?

La aceasta intrebare, cititorii nostri pot raspunde cel mai bine. Stiu ei de ce.

P.S. Bucura-te de imaginile cu Corina si bebelusul ei si afla mai multe despre viitoarele mamici, in grupajul care incheie materialul. (pag 40)

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton