Cel putin cinci placeri

 Revista VIVA
.
Cristina Stanciulescu
Cristina Stanciulescu, Redactor-sef VIVA!

Imi spunea o prietena de curand ca a citit undeva (carte serioasa!) cum ca e musai sa ne facem cinci placeri pe zi, acesta fiind, zicea ea, unul dintre secretele unei vieti frumoase.

Placerile nu trebuie sa fie mari, nu e obligatoriu ca zilnic sa mergi la Paris sau sa-ti cumperi ceva foarte scump. Nici gand. Sa privesti cerul cand simti ca ti-ar placea asta, sa-ti bei cafeaua vorbind la telefon cu cea mai buna prietena, sa faci un puzzle cu copilul tau, sa mananci o ciocolata pe furis etc…

M-am gandit ca poate are dreptate si te invit sa privesti in acest numar vedetele care zambesc. Chiar daca vei da „vina” pe bani, afla ca fericirea lor nu sta numai in asta. Robert Turcescu este fericit ca fiica lui, Ioana, ii calca pe urme: acum vrea sa cante cu tatal sau; Stefana Samfira si-a gasit vocatia si poate ca va fi in viitor una dintre profesoarele de teatru care va scoli generatii de actori foarte talentati si, nu in ultimul rand, Diana Dumitrescu, reprezentanta de varf a noii generatii de vedete, traieste o frumoasa si adevarata poveste de dragoste la cei 26 de ani ai sai.

Nu stiu cate placeri isi ofera aceste vedete pe zi, dar stiu ca mi-a placut foarte mult raspunsul lui Robert Turcescu la intrebarea: ce ai de gand sa faci anul acesta? Vreau sa reincep sa traiesc, sa-mi acord mai mult timp, sa-mi respect din nou placerile”. Cred ca este o buna filosofie de viata si poate ca asa ar trebui sa facem cu totii in acest an de criza prelungita: sa ne gandim mai mult la noi, la ce ne place si la calitatea timpului pe care ni-l daruim noua si familiilor noastre.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton