Catrinel si Sara - Bebelusa si bebelusul

 Revista VIVA
.

Fosta bebelusa a Cronicii Carcotasilor are oasele unui flamingo, dar spiritul unui gladiator: la numai 6 luni de la nastere s-a intors in televiziune, deschide o scoala de balet si are grija de micuta Sara.

Catrinel Sandu, SaraAm intalnit-o pe Catrinel la cateva zile dupa ce se intorsese din America pentru noua ei emisiune. Era obosita din cauza schimbarii fusului orar. In rest, aceeasi silueta de liceana. Nu am putut sa nu ii fac un compliment. Mi-a spus ca in timpul sarcinii a avut 63 de kilograme, dar ca a revenit imediat la greutatea ei initiala, 50 de kilograme. La sedinta foto a venit insotita de mama ei – pe care rolul de bunica sedusa definitiv de nepoata ei o prinde de minune – si de prietena ei din America, Vicky, o simpatica bruneta care, desi nu pricepea o iota romaneste, a zambit binevoitoare timp de 4 ore cat a durat shootingul. Cat despre Sara, ea este categoric bebelusul pe care si l-ar dori orice parinte: vesela, sociabila si mancacioasa.

La numai 6 luni de cand ai nascut, ai revenit in tara pentru o noua emisiune. Vei putea sta vreodata departe de televiziune?
Nu. Mereu am spus ca ma voi intoarce in televiziune pentru noi proiecte. Iar propunerea de la Euforia TV m-a incantat din prima. Acum era exact momentul. Sara a crescut si este ok.

Gabriel nu este cu voi in Romania. Ce treburi il retin in America?
Academia noastra de tenis, afacerea noastra de acolo. Dar va veni si el in tara pe la jumatatea lunii aprilie.

E destul de greu ca doi romani sa reuseasca in afaceri in America. Care este reteta succesului?
Reteta succesului? Foarte, foarte multa munca, daruire, pasiune si munca in echipa.

In cadrul aceleiasi scoli, iti vei deschide o sala de dans unde vei preda balet. Pana atunci, unde ai ocazia sa practici dansul?
Am predat si poate voi mai preda la una din cele mai renumite scoli de dans din oras. Am vrut sa vad initial si cum este sistemul lor de acolo. Pot spune ca m-am obisnuit cu el, dar este foarte diferit de ce este la noi.

Citeste continuarea articolului in numarul de aprilie al revistei VIVA!
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton