Cabral si Andreea Patrascu - Hot Story

 Revista VIVA
.

S-au intalnit, s-au iubit, s-au despartit. „Pacat, ne-am zis, tocmai cand ne hotarasem sa-i invitam pe coperta… Apoi s-au impacat si iar i-am sunat. Ne-au rugat sa asteptam pana se limpezesc apele sentimentelor lor. Apoi el a cerut-o si ea a zis „da si uite coperta! Au o relatie despre care se va mai vorbi. Iata-i, intr-un pictorial cum n-au mai facut, pe Cabral („Povestiri de noapte – Acasa TV si „Mostenirea – Pro TV) si Andreea Patrascu („Iubire si onoare – Acasa TV).
 

Cabral, sa incepem cu inceputul… Deci… Cum a inceput?
Cabral: Noi ne-am fi putut cunoaste demult, pentru ca sora mea, Artemis, a fost colega de clasa cu Andreea in scoala generala. Si cum eu mergeam sa o iau pe Artemis de la scoala de multe ori… Apoi, pe parcurs, am descoperit ca avem multi prieteni comuni. Dar cu toate ca viata ne-a adus aproape unul de celalalt in mai multe situatii, noi ne-am cunoscut abia in 2007 multumita Ruxandrei (n.r. Ruxandra Ion) care a ales-o pe Andreea ca protagonista in „Inima de tigan.

Cabral, Andreea Patrascu

 

Citeste continuarea articolului in numarul de noiembrie al revistei VIVA!

Foto: Cornel Lazia
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton