Brand-ul VIVA!

 Revista VIVA
.

Asadar am implinit 12 ani! Acum putem privi in spate, pentru ca avem ce vedea: 181 de numere ale singurei reviste care a urmarit in detaliu, toti acesti ani, viata tumultoasa a vedetelor si care a prezentat intodeauna „the bright side of life'.

Cristina Stanciulescu
Cristina Stanciulescu Redactor-sef VIVA!

Numele ei a devenit ceea ce se numeste un brand. Si m-a convins de acest lucru petrecerea aniversara. Imaginile cu invitatii nostri postate pe viva.ro au inregistrat, in luna mai, doua milioane de vizualizari, ceea ce este un adevarat record. Intreaga petrecere o poti vedea in sectiunea speciala incepand cu pag. 20. Cei care ne citesc demult si care ne cunosc bine stiu ce parere avem despre lauda de sine, deci nu acesta este tonul in care scriu, ci mai degraba, unul de mandrie. Asa cum mandri suntem si de prezenta in paginile noastre a lui Alexandru Tomescu sau a Printesei Marina Sturdza, oameni ale caror performante sunt indubitabile.

Privim acum spre viitor, cum se spune. Ti-as promite performanta fara precedent si sedinte foto de exceptie, dar mi-e teama ca as cadea in cliseu si derizoriu, mai cu seama ca promisiunea aceasta nu ar depinde in totalitate numai de noi. Dar tot ce pot spune acum, dupa 12 ani, este ca VIVA! isi va respecta statutul de brand castigat in tot acest timp.

Rasfoieste acest numar. Iti recomand interviurile celor mentionati mai sus, dar si un superb pictorial de moda cu cateva vedete si copiii lor (pag. 82). E vorba despre Rucsandra Hurezeanu, Amalia Nastase, Corina Bud si Maria Marinescu. Vei vedea ca stilul se invata din familie si ca aceasta lectie incepe de la prima varsta. Asa cum s-a intamplat si in istoria revistei, chiar de la primul numar.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton