Andreea Raicu - Pe cai mari

 Revista VIVA
.

Dupa o vacanta in Seychelles, a petrecut cateva zile la Venetia, unde a participat la celebrul Carnaval. La 32 de ani, Andreea Raicu are grija sa aleaga numai lucruri care ii fac viata frumoasa.

Cine nu te cunoaste, nu stie ca tu zambesti tot timpul, indiferent de starea ta de spirit. Unde gasesti resursele sa-ti pastrezi optimismul?
Cred ca tine in primul rand de felul in care sunt construita si de cum am fost crescuta. Am invatat sa vad totdeauna partea buna a lucrurilor, dar m-am si autoeducat in acest sens.

Andreea Raicu

Nu sunt cumva „vinovate de acest optimism si desele calatorii in tinuturi exotice?
Hm… Incerc sa nu leg starea de fericire de anumite persoane sau lucruri pe care le fac sau care mi se intampla; mai bine zis, incerc sa o fac sa nu depinda de cineva sau de ceva.

De curand ai fost in Seychelles. De ce ai ales sa mergi acolo in ianuarie, cand se stie ca este sezon ploios?
In asemenea zone nu ma deranjeaza, pentru ca ploile sunt foarte scurte, cateva minute, dupa care imediat iese soarele. In noiembrie, spre exemplu, am fost in Thailanda in plin sezon al musonilor, insa nu am avut vreo problema. Era innorat cand mergeam la micul dejun si cand terminam ardea soarele cumplit.

Cum iti alegi destinatiile de calatorie?
Sunt un fel de calator explorator. Imi place sa descopar locuri si oameni noi, de aceea, rareori merg de mai multe ori in aceeasi destinatie. Exceptia este Thailanda, de care ma simt legata intr-un mod special, poate si pentru ca a fost prima tara straina pe care am vizitat-o in prima calatorie in afara Romaniei si mi s-a parut fantastica. Este in continuare locul meu preferat.

Daca ai primi propunerea de a face o emisiune de calatorii, ai accepta?
Da, din toata inima. Ador sa calatoresc si cred ca e ideal ca jobul sa-ti ofere ocazia de a-ti implini multe dintre dorintele care nu tin neaparat de el. As putea sa vad mult mai multe locuri decat calatorind numai in vacante si, chiar daca stiu ca ar fi obositor, sunt sigura ca as gasi resursele pentru asta.

Citeste continuarea articolului in numarul de martie al revistei VIVA!
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton