Andreea Marin Banica face ocolul Pamantului

 Revista VIVA
.

Andreea Marin Banica este gata sa faca ocolul Pamantului cu noua ei emisiune, „Trezeste Romania! (Realitatea TV). Pentru a intra in atmosfera de calatorie, i-am propus o sedinta foto atipica, proiectand in studio imagini din mai
multe colturi ale lumii.
 

Iertati-ma ca am intarziat!, s-a scuzat Andreea imediat cum a intrat pe usa studioului lui Alex Galmeanu. „Plec maine in Africa si am avut de rezolvat multe treburi, a adaugat ea.
Andreea a mai fost pe continentul african, asa ca deplasarea nu era menita sa-i creeze emotii. De fapt, celebra bruneta nu poate fi banuita prea des de emotii. Este o fire puternica, stapana pe ea si foarte hotarata. Calitati de admirat cand este vorba despre o sedinta foto desfasurata contra cronometru. Pentru interviu nu ne-a mai ramas timp, dar Andreea a raspuns la intrebari imediat dupa ce s-a intors din Ciad.

Ce te asteptai sa gasesti in Ciad si ce nu te asteptai?
Dupa incursiunile anterioare in Kenya, Tanzania, Republica Centrafricana, Coasta de Fildes si Niger, stiam ca Africa nu imi mai poate oferi surprizele din 2001, de pilda, cand am calcat pentru prima oara pe continent. Dar Ciad este un teritoriu arid, foarte sarac, numit si „inima neagra a Africii, unde viata rudimentara si lipsa dezvoltarii comunicatiilor pot deveni o mare problema pentru calatorul nepregatit pentru o asemenea situatie. |n plus, sa te fereasca Sfantul sa scoti un aparat foto sau video la vedere, ca atat iti trebuie! Vigilenti peste masura intr-o tara in care coruptia si terorismul isi fac de cap, oamenii locului, mereu tematori, te pot pune in pericolul de a fi aspru judecat de un complet de judecata organizat ad-hoc. Si nu e gluma, imi povestea medicul pe care l-am intervievat acolo ca a trecut printr-o astfel de intamplare si ca a scapat ca prin urechile acului, doar pentru ca a fost un bun comunicator si a avut sansa de partea sa in acea zi.

Dar si tu ai avut sansa de partea ta. Totul a mers conform planului, nu?
Nu am stiut ce oameni incredibili voi gasi la fata locului. Sigur ca ma documentez pentru fiecare demers de acest fel, dar vorbele asternute pe hartie nu iti pot reda cu fidelitate schimbul de energie pe care ti-l poate oferi intalnirea cu un roman atipic, inteligent, bun profesionist si un om cu o generozitate aparte intr-un alt capat de lume. El pleaca voluntar in calitatea sa de medic „cu cabinetul in spate, in fiecare an, intr-o comunitate izolata a lumii, pe banii sai, desi ar putea sa traiasca linistit acasa, unde are cabinet privat la cei 32 de ani ai sai, ori ar putea sa isi cheltuiasca agoniseala nu pentru 40 de zile pe an acolo unde „simt ca e nevoie de mine cu adevarat, cum mi-a marturisit, ci pentru o vacanta exotica, asa cum ar face multi romani la varsta lui. Veti gasi impresionant, fara indoiala, interviul cu acest roman special, va invit sa il vedeti chiar in prima editie „Trezeste Romania!, pe 1 iunie, la postul Realitatea TV, dupa jurnalul de la ora 18.

Dar si tu, la randul tau, ai putea sa mergi numai in vacante exotice si sa nu te expui riscurilor unor astfel de calatorii! E clar ca ai in tine spirit de aventura, nu gluma! De unde nevoia aceasta a ta de a-ti asuma riscuri, de a-ti depasi mereu limitele? 

Asta sunt si radacinile spun totul despre mine….

 

Citeste continuarea in numarul de iunie al revistei VIVA! 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton