Andreea Marin Banica - Ambasador la Washington

 Revista VIVA
.

Intalnirea Andreei Marin de la Washington cu Reese Witherspoon, Bill Clinton, Printesa Mary a Danemarcei sau Gloria Gaynor nu putea fi trecuta cu vederea. Asa ca revista VIVA! a urmarit tot ce a facut vedeta noastra in America!
 

Andreea, te-ai intors din America, unde ai reprezentat Romania la Conferinta Mondiala impotriva violentei domestice. Cum te-ai pregatit pentru acest eveniment?
Eu cu ideea de celebritate nu ma prea impac, cred ca notiunea e distorsionat inteleasa la noi. Nu sunt celebra, sunt cel mult cunoscuta prin natura muncii mele publice, dar, intr-adevar, am cunoscut si am ascultat la Washington celebritati in adevaratul sens al cuvantului: actrita de Oscar Reese Witherspoon, Bill Clinton, Printesa Mary a Danemarcei, Gloria Gaynor, reprezentanti ai Casei Albe, ai Fundatiilor din peste 90 de tari ale lumii care si-au unit fortele pentru a muta muntii, legislativ si prin actiuni concrete, pentru a proteja linistea femeilor si a copiilor care traiesc zilnic sub amenintarea violentei in familie.

Pentru conferinte iti pregatesti singura discursul sau ai un asistent care se ocupa de asta?
Asa cum nu-mi scrie nimeni interviurile, tot asa nu am nevoie de cineva care sa imi scrie discursurile. Am incredere in mine, nu vreau sa vorbesc cu ideile altcuiva, pot asculta sfaturi si pot lua ce e mai bun de la viata, dar am nevoie sa simt identitatea proprie.

Mereu m-am intrebat daca raspunzi personal tuturor celor care te cauta pe site-ul tau. Raspunsurile sunt ample, stilul este in mod clar al tau, dar acum vine si intrebarea: cand ai timp pentru toate astea?
Pe blog, raspund doar eu, doar ca nu mai reusesc sa o fac individual, ca altadata, pentru ca sunt enorm de multe mesaje; pe site-ul www.scoalamamelor.ro am specialisti in medicina, psihologie, psihiatrie, formare profesionala, comunicare, legislatie care sunt antrenati sa raspunda si au si expertiza sa o faca.

Revenind la tema conferintei, violenta domestica este o problema spinoasa in Romania. Dupa aceasta conferinta, in ce fel le vei putea ajuta, mai mult decat ai facut-o pana acum, pe femeile de la noi din tara?
Deja am gandit impreuna cu echipa Fundatiei mele, Pretuieste Viata, o campanie pe aceasta tema, numita Violenta in familie nu are scuza…

Citeste continuarea in numarul de aprilie al revistei VIVA!
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton