Andreea Mantea - Curbe periculoase

 Revista VIVA
.

Privind-o pe Andreea la volan, nu-i de mirare ca bietii barbati uita de carosabil. Dar ca sa nu provoace pagube, o pot urmari in fiecare duminica la emisiunea „Tombola Castigatorilor (TVR 2). Sau pot afla ce surprize ii mai face Andreea lui Andrei, iubitul ei, si cum se impaca cu barfele citind randurile de mai jos.

Andreea ManteaDesi ar avea toate motivele din lume sa nu mai vorbeasca zece ani cu nimeni despre viata sa, este socant de deschisa in a dezbate iar si iar motivele pentru care imaginea ei publica a scapat de sub control. Insa pe cat de lipsita de scrupule pare Andreea cea din tabloide, pe atat de naturala si de copilaroasa e Andreea care a iesit fara ezitari in ploaie de dragul sedintei noastre foto. Am aflat ca acelasi entuziasm il are si cand se afla la volan, in doi ani si jumatate parcurgand circa 105.000 de kilometri. Uneori, cand e in intarziere, merge cu masina pe linia de tramvai (ti-am spus ca e foarte deschisa), iar cand are urgente, se incumeta sa treaca pe rosu.

Te salveaza des de la o amenda faptul ca esti cunoscuta?
Sa fiu sincera, da. Singura data cand nu au tinut cont a fost cand duceam un catelus bolnav la spital. Era 12 noaptea, mai aveam vreo 200 km pana in Bucuresti, iar eu la 7 dimineata trebuia sa fiu la „Neata cu Razvan si Dani. M-a luat radarul si mi-au luat permisul.

Iti fac baietii semne in trafic, te striga „iepuras la semafor, te agaseaza?
O singura data mi s-a intamplat sa stea cineva sa ma urmareasca. Cred ca mergeam in aceeasi directie, adica sper ca nu vroia sa ma urmareasca… Imi facea semn sa cobor geamul, eu nu vroiam si s-a asezat in fata masinii. Saracutul, probabil a crezut ca m-am intimidat, dar eu am dat putin cu spatele si am trecut pe langa el. Ce teapaaa! (rade) Au fost si gesturi frumoase. La semafor, acum ceva timp, niste pusti mi-au dat o floricica din hartie, pe care o am si acum.

Cine conduce cand plecati la drum lung, tu sau Andrei?
Nu ma prea lasa el, dar avem discutii. Eu ma port foarte frumos cu el cand stiu ca trebuie sa plecam undeva. Intr-un final se indupleca: „bine, conduci tu, dar doar 100 de km. Nu ma mai dau la o parte, evident.

Citeste continuarea articolului in numarul de septembrie al revistei VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton