Andra, Andi si Mihai - Cautatorii de talente

 Revista VIVA
.

Momentele celebre ale show-ului „Got Talent au facut ocolul lumii si au inregistrat mii de accesari pe internet. Emisiunea a ajuns si la noi, iar in curand, Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu vor juriza la Pro TV „Romanii au talent.

Erati fani „Got Talent inainte sa acceptati oferta de a deveni jurati?
Andi: E greu sa nu te prinda un astfel de format.
Mihai: Imi placea formatul inainte de a primi propunerea. Urma-ream des emisiunea din Polonia cu sotia mea.
Andra: Si eu vazusem formatul international de mai multe ori. Cand am acceptat oferta, stiam ca e ceva ce imi place.

Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre

De ce credeti ca ati fost alesi in juriu la „Romanii au talent?
Andi: Sincer? Eu ma bucur ca am fost ales sa jurizez „Romanii au talent. N-am stat niciodata sa ma mai si gandesc de ce m-au ales.
Andra: Nu stiu ce sa zic, probabil s-au gandit la mine fiindca personalitatea mea artistica se potriveste cu emisiunea, cu sensul acestui concurs.
Mihai: Poate pentru simtul critic, pentru ca sunt perfectionist si pentru ca am ceva experienta cu juriile. Am jurizat „Dansez pentru tine si aproape in fiecare saptamana jurizez o competitie de dans sportiv.

Care a fost cea mai mare surpriza de cand ati inceput sa va pregatiti pentru acest show?
Andra: Cu siguranta, surpriza cea mai mare va fi sa vad cate talente mari, nedescoperite inca zac prin colturi de anonimat, prin cine stie ce capete de tara.
Andi: Pana acum sunt cucerit de hotararea cu care oamenii se in–scriu in preselectii. Chiar ca n-au nimic de pierdut. Numai simplul fapt ca gandesc asa ma face sa simt c-am facut cativa pasi inainte in ceea ce priveste mentalitatea.

Credeti ca experienta voastra va da posibilitatea sa apreciati orice talent/concurent?
Andi: In ceea ce ma priveste as putea sa pun pariu. Cred ca am inceput sa inteleg cat de cat ce inseamna entertainment. De altfel, asta e singurul lucru dupa care ma uit atunci cand jurizez.
Mihai: Pe oamenii cu adevarat talentati si care reusesc sa treaca de inhibitii si temeri sau sa le foloseasca in favoarea lor atunci cand urca pe scena ii poate recunoaste oricine, pentru ca acest lucru se simte. E mai dificil insa sa vezi potentialul, dar cred ca voi putea face asta.
Andra: Eu cred ca apreciem o-biectiv, producatorii s-au gandit bine inainte de a intocmi echipa. Sper ca experienta mea de om de muzica ma va ajuta sa apreciez corect un talent. Si am incredere si in ceilalti jurati, in egala masura.

Ce v-a determint sa acceptati oferta de a juriza acest concurs?
Andi: Sansa unica de a vedea entertainmentul in cele mai neba-nuite forme.
Andra: Pur si simplu fiindca imi place emisiunea, am apreciat-o mereu si m-am simtit onorata de propunere, ma incanta.
Mihai: Formatul. Va fi o emisiune a contrastelor. Va fi mereu surprinzatoare. Va bucura suflete si asta e frumos in viata. Pe de alta parte, cred ca e timpul ca Romania si romanii sa arate ce au mai bun, nu numai ce este rau si sunt convins ca avem mult de aratat.

Citeste continuarea articolului in numarul de septembrie al revistei VIVA!
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton