Anca Rusu si Stefan Lungu: A fost odata un secret

 Revista VIVA
.

Desi Anca (25) si Stefan (36) sunt doi oameni foarte deschisi si sinceri, s-ar putea spune ca au avut doua secrete importante pana la acest interviu. Primul este secretul retetelor gustoase ale Ancai, pe care l-am aflat doar pe sfert, iar al doilea este mult speculatul secret al modului in care a inceput povestea lor de dragoste, acum un an si ceva. Pe acesta l-am aflat in totalitate.

Vazandu-i pe Anca si Stefan cum se privesc, cum isi vorbesc, cum se alinta si gandin-du-ma la desuetul mit al sufletului-pereche, mi-am zis in sinea mea „deci mai exista speranta'. Mai ales ca povestea lor a avut parte de un start „zgomotos' si incomod, cu paparazzi pe urmele lor, in contextul divortului lui Stefan de Albertina Ionescu. In schimb, mi-am dat seama ca nu mai exista nicio speranta pentru restul femeilor cu aspiratii in bucatarie, dupa ce intreaga echipa a gustat „recuzita' gatita de prezentatoarea Observatorului de weekend (Antena 1) special pentru shooting.

Pasiunea Ancai pentru gatit, nascuta in copilarie din dorinta de a-i face o bucurie fratelui mai mic, s-a materializat acum cateva luni in site-ul printesapolonic.ro, unde prezinta retete gustoase cu denumiri inspirate din basme. Inainte de a citi interviul, nu strica sa mentionez ca redactorul a fost „cumparat' cu pui cu sampanie si struguri, urmat de un tort de ciocolata numit de Anca „tortul iubirii'.

Anca, ceva imi spune ca esti genul care da mai multi bani pe oale decat pe pantofi.
La mall, Stefan nu trebuie sa-mi distraga atentia cand trecem pe langa magazinele cu rochii, posete si pantofi, trebuie sa-mi distraga atentia cand mergem pe langa Kitchen Shop, un magazin cu produse pentru bucatarie.

Anca, la 17 ani erai deja pe sticla, la 21 te casatoreai, la 23 erai deja in Bucuresti. De unde aceasta „graba'?
Poate ca toata viata mea a fost mai in graba, tocmai pentru ca eu nu-s o persoana rabdatoare, desi cu Stefan am fost foarte rabdatoare, mi-am dorit foarte mult sa fiu cu el. Mi-am dat seama ca e omul de care am nevoie si omul alaturi de care as putea sa imbatranesc.

Dar de ce a fost nevoie de atata rabdare?
S: Uite, o sa-ti zic „de ce pentru prima oara, mai ales ca noi nu am vorbit niciodata despre relatia noastra, desi s-au facut multe speculatii. Ideea este ca atunci cand am cunoscut-o pe Ancuta, eu eram casatorit legal inca, dar relatia mea cu Albertina se terminase de un an de zile. Eu am avut si voi continua sa am o relatie foarte fireasca cu Albertina, ne-am respectat si continuam sa ne respectam foarte mult. Am incercat amandoi pe cat am putut sa facem ca lucrurile sa se repare, dar cred ca tuturor li se intampla in viata ca atunci cand relatia nu mai merge sa ia o decizie: ori continui sa te pacalesti, ori te opresti. Am decis amandoi sa ne oprim. Inseli un om atunci cand ii ascunzi anumite lucruri. Eu nu am ascuns nimic. Am ramas in relatii bune cu Albertina, am ramas prieteni si atat, nu-mi neg trecutul.
Dar s-au facut multe speculatii despre voi in acea perioada…

Citeste continuarea in numarul de martie al revistei VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton